Hankesivut -ennen 1.9.2021 päättyneitä hankkeita.

Koulutukset yrityksille

Kohdennettua koulutusta matkailualalle -hanke 1.6.2020-31.1.2021

Matkailu- ja palvelualan pienyrittäjä, tekijöitä tarvitaan aina! Nyt on hyvä aika täydentää omaa osaamista tai kouluttaa henkilökuntaa tulevien sesonkien koitoksiin. Me autamme sinua kartoittamaan osaamistarpeenne ja suunnittelemme niihin vastaavia koulutuksia! Palvelumme on maksutonta. Tule mukaan!

Yrityskohtaiset koulutukset

Tavoitteenamme on lieventää koronaepidemian vaikutuksia suunnittelemalla ja toteuttamalla yrityksen tarpeisiin räätälöityjä nopeita koulutuksia. Hahmotamme lähtötilanteen C&Q-osaamiskartoituksen avulla, kuuntelemme toiveitanne ja vastaamme tarpeisiinne. Pääsette myös mukaan kehittämään digitaalista rekrytointipalvelua, jonka avulla sujuvoitetaan opiskelijoiden, vastavalmistuneiden ja työnhakijoiden siirtymistä työelämään.

Maksuton palvelu on suunnattu matkailu- ja palvelualan pienyrittäjille ja kerryttää yrityksille suunnattua De minimis -tukea.

Uraohjauksella apua työllistymiseen

 Haluamme parantaa työllistymismahdollisuuksiasi koronakriisin keskellä tarjoamalla henkilökohtaista neuvontaa ja ohjausta. Palvelu on suunnattu matkailu- ja palvelualta työttöminä tai lomautettuina oleville sekä alasta kiinnostuneille alanvaihtajille.

Autamme omaan uraan ja kouluttautumiseen liittyvissä kysymyksissä sekä juuri sinulle sopivan koulutusreitin löytämisessä. Uraohjauksemme on maksutonta.

Toteuttaja: Rovaniemen koulutuskuntayhtymä/REDU

Rahoitus: Euroopan sosiaalirahasto (ESR), Pohjois-Pohjanmaan elinkeino- liikenne- ja ympäristökeskus

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä Pia Peltoperään, niin lähdemme suunnittelemaan tarpeisiinne vastaavaa kokonaisuutta!

 

Lisätietoja

Pia peltoperä

winter-2338571_1920.jpg