Hankesivut -ennen 1.9.2021 päättyneitä hankkeita.

Polut pohjoisen kasvuun,
Lapin yrityksiä ja työhyvinvointia kehittämässä -hanke

Löydä polut yrityksesi kehittämiseen

Polut pohjoisen kasvuun –hanke tarjoaa lappilaisille matkailu- ja palvelualan mikro- ja pk-yrityksille kehittämis- ja koulutuspalveluita. Pääteemana ovat työhyvinvointi ja tuottavuus, joita voidaan parantaa ja hyödyntää ennen kaikkea osaamisen kehittämisen kautta.

Panostamalla työhyvinvointiin yrityksen tuottavuus paranee näkyvästi parempana palvelun laatuna, sitoutumisena, motivaationa ja haluna huolehtia työkyvystä. Tämän vahvistavat nyt myös Lapin yliopistossa kehitetty henkilöstötuottavuuden laskentamalli. Työhyvinvoinnin panostukset vaikuttavat siis laajemmin kuin vain pienentyneinä sairauspoissaoloina.
 

Reititä polku kasvuun

Teemme lappilaisille matkailu- ja palvelualan yrityksille C&Q osaamistarvekartoituksia*, joiden pohjalta suunnittelemme ja mahdollistamme kehittämis- ja koulutuspalveluita. Teemailtapäivät, lyhytkoulutukset sekä kattavammat yhteishankintakoulutukset mahdollistavat yrittäjien ja henkilöstön täsmällisen kehittämisen työhyvinvoinnin ja tuottavuuden parantamiseksi.

Yritysten kehittämistyön jatkumiseksi myös hankkeen jälkeen, tuomme yritysten hyödynnettäväksi Kehittämisaskeleet –konseptin. Konsepti ohjaa yrityksiä tunnistamaan, kehittämään ja arvioimaan toimintaansa ja osaamistaan kokonaisvaltaisesti. Hankkeen tavoitteena on luoda mallista laajasti matkailu- ja palveluyrityksissä hyödynnettävä kehittämisen malli.

 
Näiltä sivuilta löydät tietoa palveluistamme, tapahtumista sekä työhyvinvoinnin vaikutuksista yrityksen tuottavuuteen.

*Kartoitimme 150 lappilaisen matkailu- ja palveluyrityksen suurimmat kehitystarpeet, joita oli muun muassa henkilöstön sitouttaminen, osaamisen hallinta, lähiesimiestyö ja työhyvinvointi. Hankkeemme tavoitteena on auttaa yrityksiä löytämään oikeat tavat työn kehittämiseen ja liiketoiminnan kasvattamiseen.

Hankkeen loppuseminaari järjestetään Havukka-kodalla ja Ounasvaaran maastossa 6.6.2019 klo 9-14. Tervetuloa kuulemaan hankkeen tuloksista, mutta ennen kaikkea osallistumaan keskusteluun ja pieneen seikkailukisaan, maittavia eväitä unohtamatta. Paikkoja rajoitetusti. Ilmoittautumiset 28.5. mennessä TÄSTÄ

 

loppuseminaariesite1.jpg 

    

VipuvoimaaEU_2014_2020_rgb.png

EU_EAKR_ESR_FI_vertical_20mm_rgb.png

LogoEly-fi_FI-w.png

 

 

redu-vaaka300.png