Hankesivut -ennen 1.9.2021 päättyneitä hankkeita.

Tiitus opiskelijoille ja työnhakijoille

 

Tiitus yhdistää ammatilliset osaajat ja työnantajat

Tiitus yhdistää opiskelijat, valmistuneet sekä työpaikkoja tarjoavat työnantajat. Palvelun käyttäjille on tarjolla mobiilisovellus, johon palvelun käyttäjät luovat henkilökohtaisen osaamisprofiilinsa. Työnantajat löytävät palvelun avulla omaan tarpeeseensa sopivan osaajan. Tiituksen kautta työnantajat voivat tarjota opiskelijoille tarjottuja koulutus- ja oppisopimuspaikkoja, kesä- ja projektitöitä sekä vakituisia työpaikkoja. Palvelu on käyttäjilleen ilmainen.


Tutustu Tiitukseen videolla Näin Tiitus toimii

 

Lataa sovellus

Tiitus on oppilaitoksen opiskelijoille ja valmistuneille tarkoitettu palvelu. Sen avulla tehostat työnhakuasi ja voit löytää koulutus- ja oppisopimuspaikan, kesä- tai projektityön tai vakituisen työpaikan.
Voit hakea kaikkia avoimia paikkoja kätevästi yhdellä ja samalla profiililla. Profiilin luominen ja työpaikkoihin tutustuminen onnistuu helpoimmin mobiilisovelluksella.
Lataa Tiitus Play-kaupasta tai AppStoresta (Tiitus-nimellä) tai tee profiili osoitteessa secure.tiitus.fi

 

Luo profiili

1) Profiilin teon ensimmäisessä vaiheessa syötät pelkästään perustietoja ja valitset profiilikuvan ja työskentelyn alueen.

  • Ensimmäisessä vaiheessa voit valita haluatko hyödyntää omaa Facebook-profiiliasi, vai aloittaa profiilin tekemisen manuaalisesti itse. Facebook tuo automaattisesti profiilikuvasi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi, mikäli olet syöttänyt ne tilillesi.
  • Valitse REDU toiminta-alueeksi.
  • Voit jatkaa profiiliasi tarkempaa työstöä, kun olet syöttänyt perustiedot kirjautumista varten ja vahvistanut sähköpostiisi tulleen vahvistuslinkin. 

Ohjevideo profiilin luontiin: Profiilin luonti

 

2) Profiilin teon toisessa vaiheessä pääset täydentämään profiilia. Lisää kuvia, esittelyvideo itsestäsi ja täydennä omaa osaamistasi. 

Ohjevideo: Täydennä profiilisi

 

3) Tiituksen käyttö

Oheisessa videossa on kooste sovelluksen käytöstä; profiilin luonnista työpaikan hakuun.

Video Tiituksen käyttö

 

Vinkkejä profiilin


1. Lisää kuva

  • Lisää omaksi profiilikuvaksi asiallinen ja edustava kuva itsestäsi. Se antaa työnantajalle avoimen ja hyvän kuvan itsestäsi.

2. Kuvaa esittelyvideo

 

3. Tuo kuvia portfolioon

  • Lisää aikajanalle esimerkiksi kuvia harrastuksistasi tai työnäytteitä.

 

4. Kerro kuka olet

  • Kirjoita itsestäsi Persoona-kohdassa tiivis esittely, jossa tuot esille kuka olet, mitä teet ja mitä haluaisit tehdä tulevaisuudessa. Älä unohda lyhyttä esittelytekstiä profiilin perustiedoissa. Se näkyy profiilissasi ensimmäisenä, joten tee siitä persoonallinen ja kuvaava.

5. Lisää merkintöjä aikajanallesi

  • Lisää aikajanalle tietoa koulutuksestasi ja aikaisemmista työpaikoistasi mahdollisimman laajasti. Silloin työnantaja saa selkeän kuvan siitä, mitä olet tehnyt. ”Muu” kohdassa voit tuoda esille vaikka projekteja tai kursseja, joita olet suorittanut.

6. Vinkki

  • Jos sinulla on useampi koulutus etkä halua tekoälyn ilmoittelevan kaikista koulutuksiisi sopivista paikoista, ota tekoäly pois käytöstä.

 

Lisää ohjeita ja vinkkejä www.tiitus.fi/students-ohjeet/

 

www.tiitus.fi

ely.pngEuroopan unioni, Euroopan sosiaalirahastoVipuvoimaa EU:lta 2014-2020

Hankkeen toimijat


eduro.png   sakura.png   Seita Säätiö  redu-vaaka_150.png