Lapin koulutuskeskus REDU


Tiedotearkisto: 

Julkaisuaika oli 29.3.2018 - 28.4.2018

Aamusta päivä parhain!

Lapin koulutuskeskus REDUssa halutaan antaa opiskelijoille energinen startti koulupäivään. Huhtikuun aikana REDUn opiskelijoille tarjotaan maksuton aamupala Jokiväylän, Jänkätien, Porokadun ja Sodankylän toimintayksiköiden opiskelijaravintoloissa.

Kuva puurolautasesta

Kouluterveyskyselystä kävi ilmi, että opiskelijat eivät useinkaan syö aamiaista. Tämän vuoksi etenkin aamupäivän aikana keskittymiskyky opinnoissa saattaa olla huono. Aamupalakokeilulla pyritään saamaan hyvä aloitus koulupäivään sekä kannustamaan opiskelijoita terveelliseen ruokailuun. Ajatus aamupalakokeilusta on lähtenyt opiskelijoiden toiveista, kun he pääsivät kehittelemään ideoita paremman kouluarjen puolesta Kampusrauhaa-hankkeen työpajoissa.  

Aamupala on tarjolla huhtikuun ajan koulupäivisin klo 7.20-8.30 Rovaniemellä Jokiväylän, Jänkätien ja  Porokadun toimintayksiköissä sekä Sodankylän toimintayksikössä.

Aamupala on opiskelijoille maksuton ja sen saa Kela-korttia näyttämällä. Aamupala sisältää puuroa, marjakeittoa, leipää leikkeleen tai juuston kanssa sekä maitoa ja sokeritonta tuoremehua. Aamupalakokeilusta saadun palautteen pohjalta aamupalatoimintaa on tarkoitus kehittää syksystä 2018 alkaen. 

Kirjoittanut Henna Jokinen
Julkaistu    29.3.2018

 

Takaisin tiedotearkistoon>