Lapin koulutuskeskus REDU


Tiedotearkisto: 

Julkaisuaika oli 23.5.2016 - 25.6.2016

Amis-päivä täynnä yhteistä toimintaa

Nuoriso- ja vapaa-ajanohjauksen opiskelijat Saramiia Karvonen, Toni Puttonen ja Roosa Satkola toteuttivat projektitoiminnan ohjauksen ammattiosaamisen näyttönään Amis-päivän 2016. Idea tapahtumaan on syntynyt jo yli vuosi sitten, kun opiskelijat huomasivat, että amiksilla ei ole omia perinteisiä tapahtumia, jotka loisivat yhteisöllisyyttä opiskelijoiden ja opettajien kesken. Tapahtuma järjestettiin nyt Porokadun toimipisteen opiskelijoille.

amis3.jpg

Aamupäivän aikana opiskelijoille oli tarjolla erilaisia pelejä ja kisoja mm. sumo-painia, kuvajahtia, limbo, tanssikisa, pingistä ja hernepyssyillä ampumista. Koko päivän ajan sai osallistua Sairain selfie –kisaan, josta paras kuva palkittiin. Päivä jatkui opettajien suolauksella, kun opiskelijatyhmät olivat laatineet muutamille opettajille erikoisia ja hämmentäviäkin kysymyksiä. Hernepyssypisteeltä ei opettajien tarvinnut lainata herneitä nokkaan vedettäväksi, vaan suolaus tapahtui hyvässä hengessä. Opiskelijat olivat äänestäneet Porokadulta vuoden opettajan, jonka tuli olla hauska, kannustava ja persoonallinen. Eniten ääniä sai Jori Kontio, joka palkittiin juhlassa.

Päivän kruunasi rap-artisti Stepan keikka, johon kutsuttiin mukaan myös talon lukiolaiset. Valmistuvalle nuva-ryhmälle päivä oli työntäyteinen, mutta keikan aikana ehti koko ryhmä fiilistelläkin menneitä vuosia. Tapahtuma oli palkitseva nuvalaisille ja Porokadun opiskelijaraati on suunnitellut järjestävänsä Amis-päivän myös ensi vuonna.

amis2.jpg

amis1.jpg

amis4.jpg

 

Kirjoittanut Asta Kaarniemi
Julkaistu    23.5.2016

 

Takaisin tiedotearkistoon>