Lapin koulutuskeskus REDU


Tiedotearkisto: 

Julkaisuaika oli 27.8.2019 - 27.9.2019

Apurahoja opiskeluun haettavissa

Kaarlo ja Tyyne Lintulan Säätiö sr:n sekä Rajaseutu ry:n apurahat opintojen rahoittamiseen ovat haettavissa.

opiskelijatyttö_seisoo_www.jpg

Kaarlo ja Tyyne Lintulan Säätiö sr:n apurahat

Kaarlo ja Tyyne Lintulan Säätiö sr:n apurahat syyslukukauden 2019 ja kevätlukukauden 2020 opintojen rahoittamiseen ovat haettavissa. Säätiö jakaa apurahoja yhteensä enintään 25.000,00 €. Apurahaa myönnetään kymmenelle hakijalle, 2.500,00 € / hakija. Hakuaikaa on 30.09.2019 saakka. 

Säätiö jakaa apurahoja alkuperäisestä Kaarlo ja Tyyne Lintulan Säätiön ja Kreeta Rautajoen rahastosta sekä Erikoisrahastosta Rovaniemeltä kotoisin olevien orpojen tai vähävaraisten nuorten opiskelijoiden ammattiin valmistavien opintojen ja ammattiopintojen rahoittamiseen.

Lisätiedot apurahan hakemiseen ja hakulomakkeen löydät täältä!

 

Rajaseutu ry:n opintoapurahat

Rajaseutu ry:n opintoapurahoja myönnetään taloudellista tukea tarvitseville, opinnoissaan menestyville 16–20 -vuotiaille rajakuntien nuorille, jotka opiskelevat 2. asteen oppilaitoksissa: lukiossa, ammattioppilaitoksessa tai kansanopistossa (3-vuotinen tutkinto) ja ovat Suomen kansalaisia. Rajaseutu ry (ent. Rajaseutuliitto)  on jakanut opintoapurahoja vuodesta 1949 lähtien ja viime vuosina näitä kannustusapurahoja on jaettu vuosittain n. 150  opiskelijalle.

Hakemus täytetään rekisteröitymällä hakujärjestelmään Rajaseutu ry:n nettisivuilla: https://www.rajaseutu.fi/toiminta/opinto-apurahat/ ja täyttämällä lomake sähköisesti. Täytetty hakulomake tulostetaan ja lähetetään postitse pyydettyjen liitteiden kanssa (verotuspäätös v. 2018, virkatodistus, koulu-/jaksotodistus ja läsnäolotodistus). Hakemukset on postitettava viimeistään perjantaina 27.09.2019. Kirjoittanut Henna Jokinen
Julkaistu    27.8.2019

 

Takaisin tiedotearkistoon>