Lapin koulutuskeskus REDU


Tiedotearkisto: 

Julkaisuaika oli 28.11.2016 - 28.12.2016

Ari-Pekka Oikarinen vuoden aikuisopiskelija Keski-Lapissa

Keski-Lapin alueen oppilaitosten tieto- neuvonta ja ohjauspalveluiden verkosto on valinnut Keski-Lapin alueen vuoden 2016 aikuisopiskelijaksi Ari-Pekka Oikarisen. Oikarinen opiskelee Lapin ammattiopiston, Sodankylän toimipisteessä kaivosalaa. Oikarinen hakeutui Rovaniemeltä Sodankylään opiskelemaan päämääränään kaivokselle työllistyminen.

aripekka.jpg

Vuoden 2016 Keski-Lapin alueen aikuisopiskelija on Ari-Pekka Oikarinen. Tunnustus ojennetaan hänelle Pohjois-Suomen koulutus- ja rekrytointimessuilla 31.11.

Ari-Pekka Oikarinen valittiin vuoden aikuisopiskelijaksi, koska hän on osoittanut opiskelussaan määrätietoisuutta, joustavuutta ja kunniahimoa. Hän on suoriutunut opintoihin liittyvistä tehtävistään suunnitelmallisesti ja korkeatasoisesti. Hän on käytöksellään osoittanut esimerkkiä myös muille opiskelijoille. Omalla asenteellaan ja motivaatiollaan Oikarinen varmisti itselle työpaikan kiviauto-operaattorina Kevitsan kaivoksella jo heti ensimmäisen työssäoppimisen aikana. Työpaikan saatuaan hän piti itsesäänselvyytenä jatkaa opinnot ja tutkinto loppuun. Perusteissaan palkinnon myöntänyt raati painottaakin, että Oikarisella on ollut joka tilanteessa positiivinen asenne ja opinnoissaan hän on ollut määrätietoinen ja sinnikäs haasteista huolimatta.

Keski-Lapin alueen oppilaitosten tieto- neuvonta ja ohjauspalveluiden verkosto valitsee vuosittain vuoden aikuisopiskelijan. Verkostoon kuuluu toisen asteen, vapaansivistystyön, ammattikorkeakoulun ja yliopiston toimijat. Tunnustuspalkinto on myönnetty vuorotellen eri tasoilla opiskelevalle aikuisopiskelijalle. Tänä vuonna tunnustuspalkinnon saanut Ari-Pekka Oikarinen on toisen asteen opiskelija Lapin ammattiopistossa.

Kirjoittanut Petteri Nissinen Kuvat: Seppo Kalliokoski
Julkaistu    28.11.2016

 

Takaisin tiedotearkistoon>