Lapin koulutuskeskus REDU


Tiedotearkisto: 

Julkaisuaika oli 17.5.2021 - 30.6.2021

Arvosanan korottamisesta perittävät maksut

Kuntayhtymän johtajan päätöksellä C15/2021 (4.5.2021) on vahvistettu arvosanan korttamisesta perittävät maksut. Opiskeluaikana ennen todituksen kirjottamista arvosanan korottaminen on edelleen maksutonta.

Mikäli sinulle on jo kirjoitettu todistus ja sen jälkeen haluat korottaa saamaasi arvosanaa, arvosanan korottaminen on maksullista.

Voit korttaa vain ammatillisen tutkinnon osan tai yhteisen tutkinnon osan osa-alueen arvosanaa, joka on arvioitu arvosana-asteikolla (1 - 5 tai aiemmin 1 - 3).

Arvosanan korottamisessa sinulle järjestetään näyttö tai muu osaamisen osoittamisen tilaisuus, jonka perusteella osaamisesti arvioidaan uudelleen.

 

Arvosanan korottamisesta perittävät maksut:

Yhteisten tutkinnon osan osa-alueen arvosanan korotus, hinta 80 €/osa-alue. Korotustilaisuus (koe, tentti tms. järjestetään oppilaitoksessa).

Ammatillisen tutkinnon osan arvosanan korottaminen, kun näyttö toteutetaan oppilaitoksen työympäristössä tai entisen opiskelijan omalla työpaikalla, joka sijaitsee oppilaitospaikkakunnalla, Hinta 100 € / tutkinnon osa. Jos työpaikka on kauempana, lisätään hintaan arvioijan matkakustannukset.

Ammatillisen tutkinnon osan arvosanan korottaminen eli näyttö toteutetaan muussa, kuin entisen opiskelijan nykyisessä työpaikassa, joka sijaitsee oppilaitospaikkakunnalla, hinta 150 € / tutkinnon osa. Jos työpaikka on kauempana, lisätään hintaan arvioijan matkakustannukset.

Lisätietoa ja tarkemmat ohjeet sivulla: www.redu.fi/korottaminen 

Tiedostot

Kirjoittanut REDU Admin
Julkaistu    17.5.2021

 

Takaisin tiedotearkistoon>