Lapin koulutuskeskus REDU


Tiedotearkisto: 

Julkaisuaika oli 18.6.2019 - 30.8.2019

Asuntoloiden uudet asumisen järjestyssäännöt

Lapin koulutuskeskus REDUn ja Santasport Lapin Urheiluopiston rehtorit ovat vahvistaneet päätöksillään uudet asuntoloiden järjestyssäännöt.

asuntola.jpg

REDUn asuntoloissa asuu vuosittain noin 400 ammatillisen koulutuksen opiskelijaa. Lisäksi asuntoloissa asuu muita majoittujia ja vierailijoita.

Asuntola on opiskelijoita varten ja sen tärkein tehtävä on kodin korvaaminen opiskelun aikana sekä hyvien opiskelumahdollisuuksien tarjoaminen. Asumisen järjestyssääntöjen tarkoituksena on luoda asuntolaan avoin, viihtyisä ja turvallinen ilmapiiri ja asumisrauha sekä yhtäläinen ja oikeudenmukainen kohtelu.

Lapin koulutuskeskus REDUn ja Santasport Lapin Urheiluopiston rehtorit 13.6.2019 päätöksin REDU C18/19 ja UOPI C08/19, 13.6.2019 vahvistaneet uudet asumisen järjestyssäänöt, jotka korvaavat 13.6. alkaen aikaisemmat asumisen säännöt.

Uudet asumisen järjestyssäännöt koskevat nyt myös Santasport Lapin Urheiluopiston asuntoloissa asuvia eli samat säännöt ovat kuin Lapin koulutuskeskus REDUn asuntoloissa. Tällä varmistetaan REDUn opiskelijoiden yhdenvertaiset säännöt ja kohtelu.

Uudet asumisen säännöt löytyvät asuntoloiden verkkosivuilta: www.redu.fi/fi/Opiskelu/Asuminen-ja-ravintolat/Asuntolat/Jarjestyssaannot. Säännöt löytyvät myös tämän tiedotteen liitteenä.

Kirjoittanut Palvelupäällikkö Leila Hurtig
Julkaistu    18.6.2019

 

Takaisin tiedotearkistoon>