Lapin koulutuskeskus REDU


Tiedotearkisto: 

Julkaisuaika oli 12.1.2017 - 11.2.2017

Ei niin tavallisia työtodistuksia

Lapin matkailuopistossa jaettiin opiskelijoille sellaisia työtodistuksia, joita ei ihan jokainen onnistu elämänsä aikana hankkimaan. Postia tuli nimittäin Tasavallan presidentin kansliasta.

todistukset.jpg

Lapin matkailuopiston opiskelijat pääsivät osoittamaan ammattitaitoaan presidentinlinnan itsenäisyyspäivän vastaanotolla 6.12.2016. Mukana juhlan tarjoiluissa oli hotelli-, ravintola- ja catering-alan opiskelijoita opettajiensa Mari Murtolan ja Marja-Liisa Ollikaisen kanssa.

Opiskelijat saivatkin nyt ainutlaatuista postia Presidentin kansliasta, sillä jokaiselle toimitettiin henkilökohtainen työtodistus osallistumisestaan juhlavastaanoton tarjoilutehtäviin.

”Kyllähän tämä varmasti edistää työllistymistä ja tämän avulla voi erottua muista ammattilaisista” pohtii Tiia Himberg todistuksen arvoa CV:ssä. ”Kokemuksena tilaisuus oli hieno ja ainutlaatuinen”, lisää Veera Tuomi.

Ryhmän opettaja Mari Murtola on edelleen todella ylpeä siitä, kuinka hienosti opiskelijat suoriutuivat vaativista tehtävistä. Ennen kaikkea hän on kiitollinen siitä, että nuorille voitiin tarjota tämä mahdollisuus ja ainutlaatuinen kokemus. ”Tästä opiskelijat saavat varmasti loistavan lisän portfolioonsa”, Mari ynnää.

 

Kuvassa työtodistuksiaan esittelevät Teemu Rauhala, Milla Harju, Salla Marjala, Janita Luusuaniemi, Tiia Himberg ja Veera Tuomi.

Kirjoittanut Henna Jokinen
Julkaistu    12.1.2017

 

Takaisin tiedotearkistoon>