Lapin koulutuskeskus REDU


Tiedotearkisto: 

Julkaisuaika oli 11.5.2016 - 30.5.2016

Eikun paranee! Matkailussa kaksoisjohto, kondiittori kullassa kiinni!

Ammattitaidon Suomen mestaruuskilpailun, eli Taitaja2016-kilpailun toinen päivä sujui lappilaisittain nousujohteisesti! Matkailun ja kondiittorin lajissa johtopaikat vahvistuivat ja muutkin kilpailijat joko paransivat tai pysyivät eilisillä sijoituksillaan. Matkailussa Elina Penttinen ja Aino Ristimella saivat kärkeen seurakseen Ulriika Väisäsen ja Noora Latvakosken, jotka vakuuttavalla ohjelmapalveluosuudellaan nousivat neljänneltä sijalta toiseksi. Kondiittori Emmi-Maria Kemppe vahvisti johtoaan todella ammattimaisella työskentelyllä.

matkailu2pva.jpg

Ulriika Väisänen ja Noora Latvakoski nousivat hienon ohjelmapalveluosuuden siivittämänä matkailulajin toiselle sijalle ennen viimeistä finaalipäivää. Johdossa jatkavat Elina Penttinen ja Aino Ristimella. Katso osa Ulriikan ja Nooran suorituksesta Edulapin youtube-sivulta!

emmimaria2pva.jpg
Emmi-Maria Kemppe oli taas itse varmuus!

Yrittäjyysjoukkue Taija Lipponen, Aleksi Pitkänen ja Joonas Vanhatapio kävivät päivän mittaan jo johdossa ja ovat päivän päätteeksi toisena, alle pisteen päässä piikkipaikasta. Joonas Vanhatapiosta on siis hyvää vauhtia tulossa Taitajakisojen tuplamitalisti, sillä viime vuonna hän voitti hopeaa tietokoneet ja verkot lajissa. Melkoinen multilahjakkuus on siis kyseessä!

Nousujohteinen päivä oli kuljetuslogistiikassa ja tietokoneet ja -verkot lajeissa. Janne Jakkila nousi kuljetuslogistiikassa kuudenneksi ja Aki Pikkupeura kohti mitaleja viidenneksi.

Elsi Pirttijärvi asiakaspalvelussa ja myyntityössä sekä Noora Waara tarjoilijan lajissa pitivät pintansa ja sijansa tiukassa kisassa.
Vaatteenvalmistuksen ja huonekalupuusepän lajin tulokset eivät vielä ole selvillä, mutta molemmissa lajeissa kilpailijamme huokuivat tyytyväisyyttä päivän päätteeksi. Hyvää siis luvassa ennen viimeistä finaalipäivää!

Katso miten Elsi Pirttijärvi iloitsee saadun tuomaripalautteen ja hienosti sujuneen päivän jälkeen!

Katso kaikki videot Edulapin Yuotube-tililtä!

 

Sijoitukset toisen finaalipäivän jälkeen

Tarjoilija
- Noora Waara (8.)
Matkailu (joukkueet)
- Elina Penttinen ja Aino Ristimella (1.)
- Ulriika Väisänen ja Noora Latvakoski (2.)
Kondiittori
- Emmi-Maria Kemppe (1.)
Yrittäjyys (joukkue)
- Taija Lipponen, Aleksi Pitkänen ja Joonas Vanhatapio (2.)
Asiakaspalvelu ja myynti
- Elsi Pirttijärvi (5.)
Huonekalupuuseppä
- Juuso Fofonoff (ei vielä tuloksia)
Vaatteenvalmistus
- Katriina Ruokanen (ei vielä tuloksia)
- Pirita Ollila (ei vielä tuloksia)
- Jenni Ranta (näytösompelu EM-kilpailuihin)
Kuljetuslogistiikka
- Janne Jakkila (6.)
Tietokoneet ja -verkot
- Aki Pikkupeura (5.)

Kirjoittanut Petteri Nissinen
Julkaistu    11.5.2016

 

Takaisin tiedotearkistoon>