Lapin koulutuskeskus REDU


Tiedotearkisto: 

Julkaisuaika oli 27.4.2020 - 27.5.2020

Haku sosiaali- ja terveysalan osaamisalaopintoihin

Valmistuva lähihoitaja! Suorita toinen osaamisala Sosiaali- ja terveysalan perustutkinnosta tai pelkkä tutkinnon osa toiselta osaamisalalta.

Oletko valmistuva lähihoitaja tai oletko jo aikaisemmin suorittanut Sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon? Nyt sinulla on mahdollisuus hakeutua suorittamaan toinen osaamisala. Halutessasi voit suorittaa pelkän tutkinnon osan toiselta osaamisalalta.

Tarjolla on seuraavia osaamisaloja:
- Sairaanhoito ja huolenpito, (Rovaniemi, Kittilä, Kemijärvi, Sodankylä)
- Ikääntyvien hoito ja kuntoutuminen (Rovaniemi)
- Lasten ja nuorten hoito ja kasvatus (Rovaniemi, Kittilä, Kemijärvi, Sodankylä)
- Vammaistyö (Rovaniemi)
- Jalkojen hoito (Rovaniemi)
- Mielenterveys- ja päihdetyö (Rovaniemi)

 

Haku osaamisaloille päättyy 7.6.2020. Hakeutuminen osoitteessa redu.fi/koulutuskalenteri

Tiesitkö, että
- vammaistyön osaamisalan suoritettuaan lähihoitaja voi jatkossa työskennellä myös päiväkodeissa (varhaiskasvatuksen puolella) suorittamalla 40 ospin tutkinnon osan: Lapsen kasvun, hyvinvoinnin ja oppimisen edistäminen tai
- Ikääntyvien hoidon ja kuntoutumisen osaamisalan suoritettuaan lähihoitaja saa pätevyyden sairaanhoitoon ja huolenpitoon suoritettuaan Sairaanhoitotyössä toimiminen 35 osp tutkinnon osan

 

Liitteessä linkit eri osaamisalojen tutkinnon perusteisiin, joista löytyvät tarkemmin tiedot mistä opinnoista osaamisala koostuu. Liitteessä on myös tiedot eri osaamisalojen vastuuopettajista, joilta voitte kysyä tarkempaa tietoja opintojen sisällöstä.

 

Tiedostot

Kirjoittanut Henna Jokinen
Julkaistu    27.4.2020

 

Takaisin tiedotearkistoon>