Lapin koulutuskeskus REDU


Tiedotearkisto: 

Julkaisuaika oli 15.1.2018 - 14.2.2018

Hoiva-alan työvoimatarpeeseen vastataan info- ja rekrytilaisuudella Kemijärvellä

Työnantajilla on huoli koulutetun työvoiman riittävyydestä hoiva-alalla Itä-Lapin alueella. Lapin koulutuskeskus REDU vastaa tarpeeseen järjestämällä info- ja rekrytilaisuuden yhdessä hoiva-alan työnantajien kanssa. Tilaisuus järjestetään torstaina 25.1.2018 klo 12-16 Lapin koulutuskeskus REDUn Kemijärven toimintayksikössä (Myllylammentie 12, suurtilaluokka 162).

Hoiva-alalla on akuutti koulutetun työvoiman tarve. Työvoiman tarve Kemijärven ja koko Itä-Lapin alueella tulee kasvamaan eläköitymisestä ja muuttoliikkeestä johtuen. Suurin pula tällä hetkellä on koulutetuista lähihoitajista.

Kemijärven alueella ikärakenne sekä muuttoliikenne ovat osaltaan vaikuttaneet alan ongelmiin pätevän työvoiman saamisessa. Tällä hetkellä hoiva-alalla on tarjolla vakituisia työpaikkoja, määräaikaisia työsuhteita ja sijaisuuksia.

Info- ja rekrytilaisuudessa on paikalla alueen työnantajia, jotka kertovat työvoiman tarpeestaan. Vapaamuotoisen tilaisuuden tavoitteena on tuoda yhteen alan työnantajat ja työntekijät sekä löytää alan töistä kiinnostuneita henkilöitä, jotka olisivat valmiita kouluttautumaan alalle. Tilaisuudessa esitellään myös alan koulutusta. Kouluttautumiseen on tarjolla erilaisia opiskeluvaihtoehtoja, joista Lapin koulutuskeskus REDUn edustajat antavat tilaisuudessa neuvontaa ja ohjausta.

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille hoiva-alan töistä tai opiskelusta kiinnostuneille.

 

Lisätietoja:
Lapin koulutuskeskus REDU
Asiakkuusvastaava Taru Kilpelä
puh. 020 798 4196
taru.kilpela(at)redu.fi

 

Kirjoittanut Henna Jokinen
Julkaistu    15.1.2018

 

Takaisin tiedotearkistoon>