Lapin koulutuskeskus REDU


Tiedotearkisto: 

Julkaisuaika oli 22.2.2017 - 24.3.2017

Hyppää Jenny hyppää!

Jenny Rautionaho on maalariopiskelija, jolla ei mene korkeissakaan paikoissa pupu pöksyyn. Hän on nimittäin harrastanut mäkihyppyä jo 16 vuotta, ja tällä viikolla hän hyppää Lahden MM-kisojen karsinnoissa Suomen naisten maajoukkueessa.

Jenny_uutiseen.jpg

Jenny opiskelee pintakäsittelyalan perustutkintoa urheiluakatemiassa. Hän voi siis ammattiin opiskelunsa ohella keskittyä mäkihypyssä valmentautumiseen. Urheiluakatemiassa harjoittelu pitää sisällään yleistaitotreenejä sekä lajikohtaisia harjoituksia.

- Urheilussa valmentautuminen ei ole hidastanut ammatillisia opintojani. Jonkin verran enemmän joudun tekemään tehtäviä kotona, mutta valmistun ammattiin ajallaan tänä keväänä, Jenny kertoo.

Valmistumisensa jälkeen Jenny aikoo ensin keskittyä kilpaurheiluun jonkin aikaa, mutta ammatti on mukava turva olemassa jo takataskussa.

- Maalarin ammatti alkoi alun perin kiinnostamaan siksi, kun meillä kotona tehtiin remonttia. Sain osallistua siihen ja tykkäsin siitä. Urheilun kautta tullut hyvä kunto auttaa myös maalarin ammatissa pärjäämisessä, sillä tämä on fyysinen ammatti, Jenny miettii.

Toivomme Jennylle onnea ja menestystä MM-kisoissa!

 

Kirjoittanut Henna Jokinen
Julkaistu    22.2.2017

 

Takaisin tiedotearkistoon>