Lapin koulutuskeskus REDU


Tiedotearkisto: 

Julkaisuaika oli 5.9.2019 - 5.10.2019

Hyvää Yrittäjän päivää 5.9.2019!

REDU kulkee yrittäjän kumppanina kaikissa yrittäjyyden vaiheissa. Oli yrittäjyys sitten vasta ajatuksissa siintävä haave, jo konkreettinen suunnitelma yrityksen perustamisesta tai kenties jo toiminnassa oleva yritys, jonka kehittämiseen yrittäjä tarvitsee tukea.

balloon_www.jpg

REDU tarjoaa monipuolisesti erilaisia mahdollisuuksia yritystoiminnan suunnitteluun tai jo toiminnassa olevan yrityksen kehittämiseen. 

Yrittäjyysopinnot ammatillisissa opinnoissa

Mikäli ammatillista perustutkintoa suorittava opiskelija miettii mahdollisuutta yrittäjäksi ryhtymiseen, voi hän valita yrittäjyysopinnot ammatillisten opintojensa rinnalle. Opiskelijaa tuetaan matkalla yrittäjyyteen ja hän saa valmiudet toimia yrittäjänä omalla alallaan valmistumisensa jälkeen. Yrittäjyysopintojen avulla tehdään näkyväksi yrittäjyyttä yhtenä potentiaalisena uravaihtoehtona. 

Yrittäjäksi ryhtyvän tuki

Kun jo ammatissa toimiva miettii yrittäjäksi ryhtymistä, on hänelle tarjolla erilaisia yrittäjyysvalmennuksia yrityksen perustamisen tueksi. Tarjolla on yritysneuvontaa, yrittäjyyden teemapäiviä sekä lyhyitä valmennuskokonaisuuksia, jotka helpottavat alkuun pääsemisessä yritystoimintaa perustettaessa.

Yrittäjänä toimivan valmennus

Jo yrittäjänä toimiva saa apua oman yritystoiminnan kehittämiseen muun muassa Yrittäjän ammattitutkinnosta. Valmennus mahdollistaa yrittäjälle väylän kehittää omaa osaamistaan sekä parantaa yrityksensä toimintaedellytyksiä ja kilpailukykyä. Yrittäjälle sovitaan opiskelun tueksi mentori, joka toimii keskustelukumppanina ja sparraajana. Valmennus antaa eväitä muun muassa tuotekehittelyyn, tuotteistamiseen, taloushallintoon sekä myyntiin ja markkinointiin.     

 

REDU toivottaa hyviä tuulia yrittäjyyteen ja on yrittäjän kumppanina niin Yrittäjän päivänä kuin kaikissa muissakin yrityksen vaiheissa!

 

Kirjoittanut Henna Jokinen
Julkaistu    5.9.2019

 

Takaisin tiedotearkistoon>