Lapin koulutuskeskus REDU


Tiedotearkisto: 

Julkaisuaika oli 27.3.2020 - 6.8.2020

Jatkuva haku on käynnissä koko ajan

Juuri nyt on hyvä hetki miettiä tulevaisuutta ja hakeutua opiskelemaan. Lapin koulutuskeskus REDUn jatkuva haku koulutuksiin on käynnissä koko ajan. Opinnot voi aloittaa joustavasti oman tilanteen mukaan.

Hieronnan ammattitutkinto

Jatkuva haku on käynnissä moneen ammatilliseen perustutkintoon sekä muun muassa Hieronnan ammattitutkintoon. 

 

Jatkuva haku sopii jokaiselle

Vaikka olemmekin siirtyneet etäopetukseen koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi, palvelumme jatkuvat etäyhteyksin mahdollisimman saumattomasti edelleen. Haku koulutuksiin on käynnissä, ja opiskelu etenee keskeytyksettä poikkeusjärjestelyin. Myös neuvontaa ja ohjausta on saatavilla koko ajan.

Valintapäätöksiä opiskelijaksi ottamisesta tehdään jatkuvasti, ja mahdolliset valintahaastattelut toteutetaan etäyhteyksin. Opinto-ohjaaja ottaa yhteyttä uusiin opiskelijoihin ja sopii opintojen aloittamisesta. Opintoja on mahdollista tietyissä tapauksissa aloittaa joustavasti jo poikkeustilanteen aikana etäopiskeluna.  

Jatkuva haku sopii erityisesti henkilöille, joilla on kesken jääneitä opintoja, tai jo hankittuna työkokemusta. Myös alanvaihtajille tämä on oivallinen väylä opiskella uusi tutkinto joustavasti. Opinnot henkilökohtaistetaan, ja aikaisemmin hankittu osaaminen tai aiemmat opinnot lyhentävät opiskeluaikaa. Esimerkiksi lukion tai aiemman ammatillisen tutkinnon suorittaneille ammatillisen perustutkinnon opiskelu kestää keskimäärin vain 1,5 vuotta.

 

Tarjonta löytyy koulutuskalenterista

Jatkuvan haun tarjonta löytyy osoitteesta redu.fi/koulutuskalenteri. Tarjolla on ammatillisia perustutkintoja sekä lisä- ja täydennyskoulutusta, joiden avulla voi kehittää omaa osaamistaan. Erilaiset lyhytkurssit ja korttikoulutukset auttavat ylläpitämään ammatillista osaamista ja tarvittavia pätevyyksiä.  

Hakeutumisesta ja opintojen aloittamisesta poikkeustilanteen aikana voi kysyä lisää hakupalveluistamme puh. 020 798 4100, haku@redu.fi sekä opinto-ohjaajiltamme, joiden yhteystiedot löytyvät osoitteesta www.redu.fi/opot.

 

Kirjoittanut Henna Jokinen
Julkaistu    27.3.2020

 

Takaisin tiedotearkistoon>