Lapin koulutuskeskus REDU


Tiedotearkisto: 

Julkaisuaika oli 5.10.2017 - 4.11.2017

"Joka päivä on unelmien työpäivä"

Valtakunnallista Unelmien työpäivää vietettiin torstaina 5.10. Rovaniemen koulutuskuntayhtymässä henkilökunta kokoontui yhteiselle aamubrunssille vaihtamaan positiivisia ajatuksia työstään.

Valtakunnallisen Unelmien työpäivän tarkoituksena on täyttää Suomi hyvinvoivista työyhteisöistä. Rovaniemen koulutuskuntayhtymän toimintayksiköissä otettiin energinen alku työpäivään ja kokoonnuttiin yhteen jokaisessa toimintayksikössä.

Henkilöstö pohti yhdessä mistä Unelmien työpäivä koostuu ja mitkä asiat tuovat iloa omaan työhön. Parhaimpina asioina työssään useimmat mainitsivat erilaisten ihmisten kohtaamisen sekä työpäivien vaihtelevuuden.

 

tarja_web.jpg

Opinto- ja toimistosihteeri Tarja Kiviniemi mainitsee parhaimpina asioina työssään mukavat työkaverit ja vaihtelevat työpäivät.

- Olen asiakaspalvelutyössä, jossa kohtaan päivittäin opiskelijoita ja opettajia. Se on työssäni parasta. Kohtaan erilaisia ihmisiä ja kuulen heidän tarinoitaan. Myös tällainen työpäivä on mukava kun kokoonnutaan yhteen, Tarja miettii.  

 

annukka_web.jpg

Erityisopettaja Annukka Vesa nostaa myös opiskelijat ja työkaverit parhaimmiksi asioiksi työssään.

- Olen muutenkin niin positiivinen ihminen ja pyrin aina esittämään asiat positiivisessa valossa. Jos opiskelijoille täytyy huomauttaa vaikkapa lakin pitämisestä sisätiloissa, muotoilen asian mieluummin niin että perustelen sen ja kerron sen positiivisesti. Jollakin voisi vaikkapa jäädä työpaikan saaminen siitä kiinni, ettei osaa peruskäytöstapoja.

- Työni ytimenä on opiskelijoiden kohtaaminen ja heistä välittäminen. Haluan auttaa ja olla kiinnostunut heidän opinnoistaan ja tukea ammattiin valmistumista. Teen ennaltaehkäisevää työtä. En sammuta tulipaloja vaan ehkäisen niitä.

- Joka päivä on minulle unelmien työpäivä. En tekisi tätä muuten, Annukka summaa.

 

pauli_web.jpg

Myös virastomestari Pauli Koponen pitää työssään parhaimpina asioina vaihtelevia työpäiviä ja erilaisten ihmisten kohtaamista.

- Olen asiakaspalvelutyössä, jossa tapaan päivittäin erilaisia opiskelijoita ja henkilökuntaa. Minusta ei olisi yksitoikkoiseen työhön vaan pidän ihmisten kohtaamisesta ja auttamisesta, Pauli kertoo.

 

 

Kirjoittanut Henna Jokinen
Julkaistu    5.10.2017

 

Takaisin tiedotearkistoon>