Lapin koulutuskeskus REDU


Tiedotearkisto: 

Julkaisuaika oli 19.11.2015 - 19.12.2015

Kemijärven luonnonvaratuottajat esillä alan seminaarissa

Lapin ammattiopiston Kemijärven toimipisteessä on viime aikoina satsattu kovasti luonnontuotteiden tuotekehitykseen. Ala on saanut uusia tiloja ja laitteita ja opiskelijat ovat päässeet kehittämään luonnonraaka-aineista erilaisia tuotteita ja elintarvikkeita. Uudet tilat ovat alan parhaimmistoa ja tarjoavat näin loistavan oppimisympäristön opiskelijoille.

kemppakuusamo.jpg

Anu Tossavainen esittelee Luonnontuotealan tutkimusseminaarissa Rukahovin kongressikeskuksessa Kemijärven toimipisteen tammikuussa 2016 alkavaa luonnonvaratuottaja koulutusta.

Luonnonvaratuottajat olivat marraskuun puolessa välissä esillä myös Rukanhovin kongressikeskuksessa pidetyssä luonnontuotealan tutkimusseminaarissa. Ensimmäinen päivä oli alan tutkimuspäivä, johon osallistui noin 70 henkeä ja seuraaviin kahteen luonnontuotealan teemapäiviin noin 120 henkeä.

- Päivien aikana esittelimme tammikuun koulutusavaustamme sekä loimme uusia yhteistyökuvioita alan asiantuntijoiden ja yrittäjien kanssa, kertoo toimipistejohtaja Tapani Kähkönen.


sglaasonen.jpg

Kemijärven toimipisteen luonnontuotealan tuotekehitystiloihin on käynyt tutustumassa muun muassa opetus- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasonen.

Kirjoittanut Petteri Nissinen
Julkaistu    19.11.2015

 

Takaisin tiedotearkistoon>