Lapin koulutuskeskus REDU


Tiedotearkisto: 

Julkaisuaika oli 22.8.2016 - 21.9.2016

Koulutuskuntayhtymä mukana tempauksessa ammatillisen koulutuksen puolesta

Rovaniemen Lordin aukiolla sekä maakuntien toimipisteiden piha-alueilla tempaistiin ammatillisen koulutuksen puolesta 22. elokuuta puolilta päivin. Samalla tapahtumalla vastustettiin valtiovallan kaavailemia koulutusleikkauksia. Tempaus keräsi Lordiaukiolle sadoittain opiskelijoita ja opettajia Rovaniemen koulutuskuntayhtymän oppilaitoksista.

tanssi1www.jpg

Rovaniemen koulutuskuntayhtymän ja sen oppilaitosten henkilöstö ja opiskelijat osallistuivat valtakunnalliseen tempaukseen ammatillisen koulutuksen puolesta maanantaina 22.8.2016 klo 12. Samana päivänä AMKE, Sakki, OSKU ja OAJ luovuttivat opetus- ja kulttuuriministerille yhteisen kannanoton ammatillisen koulutuksen puolesta. Viesti kannanotossa ja tempauksessa on ytimekäs ja selkeä: ammatillinen koulutus ei kestä valtiovallan kaavailemia leikkauksia!

Katsot kuvat ja videot sekä kuuntele opiskelija Jimi Viitasaaren ja rehtori Taisto Arkon terveiset päättäjille ja kansalaisille.

Opiskelija Jimi Viitasaaren terveiset: https://www.youtube.com/watch?v=TI_2v5TA_as

Rehtori Taisto Arkon terveiset: https://www.youtube.com/watch?v=ZH41wYQizHU

Tanssitunnelmaa: https://www.youtube.com/watch?v=rR5MT7tdTyM

Lisätietoa valtakunnallisesta tapahtumasta AMKE:n sivuilta osoitteesta http://www.amke.fi/ajankohtaista/uutiset/uutinen/ammatillinen-koulutus-liikkeessa-tapahtuma-22.8..html

kyltteja1www.jpg

kokkejawww.jpg

porukkawww.jpg

Kirjoittanut Petteri Nissinen
Julkaistu    22.8.2016

 

Takaisin tiedotearkistoon>