Lapin koulutuskeskus REDU


Tiedotearkisto: 

Julkaisuaika oli 16.3.2017 - 15.4.2017

Kuntayhtymän johtajalle Ammattikasvatusneuvoksen arvonimi

Tasavallan presidentti on myöntänyt Rovaniemen koulutuskuntayhtymän johtaja Arto Ylitalolle Ammattikasvatusneuvoksen arvonimen.

Tasavallan presidentti myönsi Rovaniemen koulutuskuntayhtymän pitkäaikaiselle johtajalle Arto Ylitalolle Ammattikasvatusneuvoksen arvonimen 10.3.2017. Arto Ylitalo on toiminut kuntayhtymän johtajan tehtävässä vuodesta 1997 lukien. Hänen toimikaudellaan Rovaniemen koulutuskuntayhtymän toiminta on laajentunut. Kuntayhtymä on arvostettu ja luotettu yhteistyökumppani sekä merkittävä alueellinen vaikuttaja.

- Esitän kiitokset yhtymähallitukselle arvonimen hakemisesta ja esitykseen yhtyneille OKM:n, OPH:n, Rovaniemen kaupungin ja Lapin yliopiston johdolle. Kolmenkymmenen vuoden työni ammatillisen koulutuksen parissa on ollut haasteellista mutta antoisaa, ei vuotta ilman muutosta! Yhteistyö osaavan henkilökunnan kanssa on toiminut hyvin kaikki nämä vuodet, Arto Ylitalo kiittelee.

Kuntayhtymän johtajana Ylitalolla on ollut keskeinen rooli toiminnan kehittämisessä. Hänelle on aikaisemmin myönnetty Suomen Valkoisen Ruusun Ritarikunnan Ritarimerkki.

 

Kirjoittanut Henna Jokinen
Julkaistu    16.3.2017

 

Takaisin tiedotearkistoon>