Lapin koulutuskeskus REDU


Tiedotearkisto: 

Julkaisuaika oli 22.9.2016 - 22.10.2016

Lähihoitajien syksy alkoi yhteisellä illanvietolla

Sosiaali- ja terveysalan ensimmäisen vuosikurssin opiskelijat viettivät yhteistä iltaa ryhmäytymisen, opiskeluhyvinvoinnin ja osallisuuden merkeissä. Opiskelijat olivat laatineet illan toiminnallisen ohjelman, jossa oli tarkoituksena leikkiä ja liikkua yhdessä toisiimme tutustuen.

porukkaxx.jpg

Iltaa istuttiin Arktikum rannassa, syksyisen lempeässä aurinkoisessa kelissä. Opiskelijat olivat leiponeet herkullisen suklaapiirakan jälkiruoaksi iltanuotiolle ja opettaja Päivi Salo oli nikkaroinut ja koristellut ryhmälle "toiveiden lautan, johon jokainen sai laittaa oman toiveensa ryhmälle ensilukuvuodeksi tuikkukynttilän muodossa. Opiskelijat koristelivat lautan kukin ja asettivat kukin vuorollaan oman toiveensa sille. Salon kesällä keräämät ja kuivaamat ruusun lehdet reunustivat kynttilätuikkuja.

- Tunnelma oli herkkä ja hilpeä, liikuttunut. Koimme iloa toisistamme ja yhdessä tekemisestä luonnon hoitavassa iltatunnelmassa. Auringonlaskun kultahiput kannoillamme siivitimme syyslukukauden siivilleen, kertoilee Salo ryhmänsä illanvietosta.

lauttaxx.jpg

lautta2xx.jpg

Kirjoittanut Petteri Nissinen
Julkaistu    22.9.2016

 

Takaisin tiedotearkistoon>