Lapin koulutuskeskus REDU


Tiedotearkisto: 

Julkaisuaika oli 11.5.2017 - 10.6.2017

Lapin ammattiopistosta ja Lapin matkailuopistosta 13 finalistia ammattitaidon SM-kisaan

Lapin ammatillinen koulutus on jälleen vahvasti edustettuna ammattitaidon suomenmestaruuskisoissa, jotka kisataan Helsingin messukeskuksessa 15.-18.5.2017. Taitaja2017 on Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ammatillisen koulutuksen päätapahtuma.

Taitaja_fb_S100_header.jpg

Nelipäiväisen tapahtuman aikana mestaruuksia ratkotaan yli viidelläkymmenellä eri ammattialalla ja kilpailijoita on mukana yli viisisataa. Lapin ammattiopistosta ja Lapin matkailuopistosta kilpailuun on päässyt 13 opiskelijaa seitsemässä eri lajissa. Finalistit kilpailuun on karsittu eri puolilla Suomea talven aikana pidettyjen semifinaalien kautta.

Lapin ammattiopistosta finaaliin ovat päässeet vaatteenvalmistuslajissa Elina Lahtela ja Katriina Ruokanen, kondiittorilajissa Anu Alatalo, kuljetuslogistiikassa Janne Jakkila, putkiasennuksessa Jaakko Vähäsarja, huonekalupuusepän lajissa Juuso Fofonoff sekä yrittäjyyslajissa kolmehenkinen joukkue Linda Poikonen, Ida Puurunen ja Sanni Ristimella. Lapin matkailuopistosta matkailulajin finaaliin on päässyt kaksi kisaparia: Noora Latvakoski ja Ulriika Väisänen sekä Aino Lilja ja Emilia Hoikkaniemi.

 

ompelijat_web.jpg

Vaateenvalmistus: Katriina Ruokanen ja Elina Lahtela

 

suklaa_web.jpg

Kondiittori: Anu Alatalo

 

auton_ikkunasta_web.jpg

Kuljetuslogistiikka: Janne Jakkila

 

putkiasentaja_web.jpg

Putkiasennus: Jaakko Vähäsarja

 

juuso_sohvapöytä_web.jpg

Huonekalupuuseppä: Juuso Fofonoff

 

yrittäjyystaitajat_web.jpg

Yrittäjyys: Ida Puurunen, Sanni Ristimella ja Linda Poikonen

 

DSC03483_web.jpg

Matkailu: Ulriika Väisänen, Noora Latvakoski, Emilia Hoikkaniemi ja Aino Lilja (puuttuu kuvasta). Kuvassa joukkoa vetää valmentaja Jussi Raittimo.

Kirjoittanut Henna Jokinen
Julkaistu    11.5.2017

 

Takaisin tiedotearkistoon>