Lapin koulutuskeskus REDU


Tiedotearkisto: 

Julkaisuaika oli 10.1.2017 - 9.2.2017

Lappilaisille koulutusneuvontaa yhdestä osoitteesta

Uusi Lapin koulutusneuvonta -verkkoneuvontapalvelu on avautunut 9.1.2017. Koulutusneuvonta auttaa, kun mietit vaihtoehtoja koulutukseen, työhön ja tulevaisuuteen.

Haluatko ammatilliseen koulutukseen, lukioon tai korkeakouluun? Mietitkö oppisopimusta tai etsitkö töitä? Askarruttaako ammatinvalinta? Onko edessäsi alan vaihto? Jäitkö ilman opiskelupaikkaa?

Kaikille lappilaisille tarkoitettu palvelu on maksutonta, luotettavaa ja henkilökohtaista neuvontaa, joka perustuu asiakkaan nimettömyyteen. Tarvitset vain sähköpostiosoitteen, jolla kirjaudut palveluun. Palveluun pääset osoitteesta: www.lapintno.fi/koulutusneuvonta. Verkkopalvelussa neuvojat vastaavat kysymyksiin asiantuntijuuden pohjalta. Kysymyksiä ei voi kohdentaa yksittäiselle verkkoneuvojalle. Asiakas saa vastauksen sähköpostiinsa.

Projektipäällikkö Mirva Petäjämaa kertoo, että verkkoneuvontapalvelu toteutetaan alkuvaiheessa neljän organisaation yhteistyönä. Mukana ovat Rovaniemen koulutuskuntayhtymä, koulutuskuntayhtymä Lappia, Lapin ammattikorkeakoulu ja Lapin yliopisto. Petäjämaan mukaan verkkoneuvontarinkiä tullaan laajentamaan yhteistyössä Lapin tieto-, neuvonta- ja ohjausverkoston kanssa.

Lapin koulutusneuvonta on kehitetty ESR-rahoitteisessa Lapin TNO-palvelut -projektissa. Verkkoneuvontapalvelun tekninen toteutus on tehty yhteistyössä Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskuksen kanssa virtu-palveluportaaliin.

 

Lapin TNO-palvelut -projektin päätoteuttaja on Kemi-Tornionlaakson koulutuskuntayhtymä Lappia ja osatoteuttajia ovat Rovaniemen koulutuskuntayhtymä, Lapin yliopisto ja Lapin ammattikorkeakoulu. Lapin TNO-toimijat (34 organisaatiota) ovat kumppanuussopimuksella sitoutuneet yhteistyöhön TNO-palveluiden koordinoimisessa ja kehittämisessä.

 

 

 

Kirjoittanut Henna Jokinen
Julkaistu    10.1.2017

 

Takaisin tiedotearkistoon>