Lapin koulutuskeskus REDU


Tiedotearkisto: 

Julkaisuaika oli 2.10.2019 - 31.12.2021

Lappilaista luksusta REDUsta

Lapin koulutuskeskus REDU on käynnistänyt yhdessä Matkailun tutkimus- ja koulutusinstituutin kanssa Lappi Luxus – Palveluja ja tuotteita lappilaiseen hyvinvointimatkailuun –hankkeen.

Hankkeessa tuetaan lappilaisten luonnontuote-, hyvinvointi- ja matkailualan yritysten yhteistyötä ja elinvoimaa. Parhaillaan ollaan kokoamassa verkostoa, jossa on mukana luonnontuote- ja matkailu- ja hyvinvointialan yrityksiä. Tavoite on luoda toimijoiden kanssa LAPPI LUXUS –liiketoimintamalli, jossa huomioidaan paikallisuus, kansanperinne- ja tutkimustieto, luonnontuotteet, raaka-aineet ja toiminnan kannattavuus. Malli kytkee pienet luonnontuotteita hyödyntävät yritykset osaksi lappilaista matkailuklusteria ja vahvistaa niiden mahdollisuuksia kasvaa matkailuyritysten kanssa.

Lappilaista luksusta ovat puhdas luonto, hyvinvointia lisäävät vaikuttavat luonnontuotteet, vuodenajat, hiljaisuus, yötön yö tai tähtitaivas. Kokonaisvaltainen kokemus syntyy aidoista, paikallisista ja luonnonmukaisista hyvinvointia edistävistä palveluista ja tuotteista. 

PONNISTETAAN POHJOISESTA ARKTISELLA LUXUKSELLA!

Projektin kestoaika:1.8.2019 - 31.12.2021 
Rahoittaja: Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR)/Lapin liitto 
Kokonaisbudjetti: 351 254 €

Lapin koulutuskeskus REDU: 
Aini Ojala, Asiantuntija, +358 40 547 5012, aini.ojala@redu.fi  

Lapin ammattikorkeakoulu/ Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutti MTI: 
Mirva Tapaninen, Koordinaattori, +358 40 527 6270, mirva.tapaninen@lapinamk.fi

 

Kirjoittanut Lappi Luxus -hankkeen väki
Julkaistu    2.10.2019

 

Takaisin tiedotearkistoon>