Lapin koulutuskeskus REDU


Tiedotearkisto: 

Julkaisuaika oli 15.3.2019 - 14.4.2019

Luonnontuotealan koulutustarjonta laajenee Kemijärvellä

Luontoalan ammattitutkintoon on nyt haku käynnissä

luontoala_www.jpg

Luontoalan ammattitutkinto uudistui viime syksynä. Nykyiset tutkinnon perusteet tähtäävät entistä enemmän yrittäjyyteen ja yrittäjyyden kehittämiseen. Kemijärvellä päätettiin jatkaa luonnontuotealan kehittämistä ottamalla koulutustarjontaan alan ammattitutkinto.

Vuonna 2011 Kemijärvellä aloitettiin luonnontuotealan koulutus perustutkintotasolla, joten ammattitutkinto on luonnollinen jatke osaamisen lisäämiseen Itä-Lapin seutukunnassa ja koko Lapin alueella. Yrittäjyyden kehittämiseen Kemijärvellä sijaitseva oppimisympäristö ajanmukaisine koneineen ja laitteineen antaa erinomaiset mahdollisuudet.

Luontoalan ammattitutkinto pitää sisällään kolme osaamisalaa; Erä- ja luonto-opastuksen, Luonnontuotealan ja Riistatalouden osaamisalan. Luonnontuotealan osaamisalan suorittanut luonnontuotejalostaja osaa talteenottaa luonnontuotteita ja jalostaa niistä elintarvikkeita tai hyvinvointituotteita. Luonnontuoteneuvoja puolestaan osaa huolehtia luonnontuotteiden talteenotosta ja toteuttaa luonnontuotealan yritys- ja kuluttajaneuvontaa. Tutkinnon perusteet mahdollistavat sen, että tutkinnon suorittanut henkilö voi käyttää kumpaakin nimikettä.

Haku on parhaillaan auki koulutuskalenterissamme 31.3. saakka.

Lisätietoja antaa Anu Tossavainen puh. 020 798 5014, 040 182 9703 tai sähköposti anu.tossavainen@redu.fi

Kirjoittanut Henna Jokinen
Julkaistu    15.3.2019

 

Takaisin tiedotearkistoon>