Lapin koulutuskeskus REDU


Tiedotearkisto: 

Julkaisuaika oli 4.8.2021 - 3.9.2021

Maskisuositus toisen asteen opiskelijoille ja rokotuksia ilman ajanvarausta

REDUn toimintayksiköissä noudatetaan Rovaniemen kaupungin maskisuositusta. Ensimmäisen koronarokotuksen voi hakea Rovaniemen kaupungintalolta ilman ajanvarausta to 4.8. ja pe 5.8.

Rovaniemen kaupungintalon rokotuspisteellä saa ensimmäisen koronarokoteannoksen torstaina 5.8. ja perjantaina 6.8. klo 10-14 ilman ajanvarausta. Ilman ajanvarausta rokotukselle saapuvan tulee ottaa sisääntuloaulasta vuoronumero. 

Rovaniemen kaupungin häiriötilanteen johtoryhmä on todennut, että Rovaniemellä ollaan lähellä siirtymistä epidemian kiihtymisvaiheeseen. Korkeakoulujen ja toisen asteen oppilaitosten maskisuositus astuu jälleen voimaan. Maskisuositus koskee sekä opiskelijoita että henkilökuntaa ja on voimassa toistaiseksi. 

Kaupunki korjaa aiempaa tiedotetta siitä, että muualta tulleiden opiskelijoiden tulisi muuttaa kotikunta Rovaniemeksi voidakseen varata ajan koronarokotukseen. Myös muilta paikkakunnilta tulevat opiskelijat sekä muut pitkään (yli 5kk) Rovaniemellä oleskelevat ulkokuntalaiset saavat rokotteen Rovaniemellä. Kotikuntaa ei tarvitse muuttaa rokotteen saamiseksi. He voivat varata rokotusajan puhelimitse numerosta 016 322 4913. Puhelinajanvaraus on auki arkisin klo 9-14. 

Sähköinen ajanvaraus toimii vain kuntalaisille. Rovaniemeläiset voivat varata ajan sähköisesti osoitteessa: https://rovaniemi.terveytesi.fi/ sekä puhelimitse edellä mainittuina aikoina. Koronaepidemiaan liittyvää tietoa rokotuksista, testauksesta ja suosituksista löydät kaupungin verkkosivuilta: www.rovaniemi.fi/koronavirus 

 

 

Kirjoittanut Henna Jokinen
Julkaistu    4.8.2021

 

Takaisin tiedotearkistoon>