Lapin koulutuskeskus REDU


Tiedotearkisto: 

Julkaisuaika oli 14.1.2021 - 28.1.2021

Mätsis-rekrytointimessut tulevat taas!

Koko Lapin virtuaaliset Mätsis-rekrytointimessut torstaina 28.1.2021 klo 10–16

Koronapandemiasta huolimatta yritykset tarvitsevat työntekijöitä ja opiskelijat, alanvaihtajat, työttömät työnhakijat etsivät työ- ja koulutuspaikkoja.

Koko Lapin virtuaalisessa Mätsis-rekrytointitapahtumassa kohtaavat alueemme työnantajat, työnhakijat sekä oppilaitokset, opiskelijat ja opiskelupaikkojen hakijat.

Tapahtumasivulla on sekä liveohjelmaa että esittelysivuja, joissa vierailijakin voi olla interaktiivisesti mukana. Työnantajat esittäytyvät ja kertovat, millaisia osaajia etsivät.

- Mätsis-messutapahtuma tarjoaa yrityksille paikan kohdata eri oppilaitosten opiskelijat samalla kertaa – ja yhtälailla messukävijöille tilaisuus napata parhaat työllistymisen mahdollisuudet ensimmäisten joukossa, kertoo messujen kokonaisuutta koordinoiva palvelupäällikkö Mirva Juntti.

Esittelyistä ja tapahtumasivulta saa myös tietoa eri koulutusvaihtoehdoista ja –mahdollisuuksista. Tapahtumassa järjestetään työpajoja, joissa käsitellään muun muassa työnhakua yhteistyössä TE-palvelujen kanssa sekä yrittäjyyttä.

Virtuaalitapahtuma on useiden oppilaitosten ja toimijoiden yhteisponnistus. Sen tarkoituksena on edistää Lapin alueen elinvoimaisuutta ja vahvistaa yhteistyötä eri toimijoiden välillä. Mätsis-rekrytointitapahtuma toteutetaan ensimmäistä kertaa virtuaalisesti Howspace-alustaa hyödyntäen. Liveohjelmaa lähetetään sekä Rovaniemeltä että Torniosta. Mittavaan toteutukseen ovat osallistuneet Ammattiopisto Lappia, Lapin AMK, Lapin yliopisto, Lapin koulutuskeskus REDU, Peräpohjolan Opisto, Osaamo ja Lapin TE-palvelut sekä Lapin ELY-keskus.

Poimintoja Mätsis-rekrymessujen ohjelmasta:

Klo 10.00 – 10.15 Messujen avaus, rehtori Riitta Rissanen, Lapin AMK
Klo 10.15 – 10.45 Menestymisen resepti – verkostojen voima ja sopivasti sijaa sattumalle, varapuheenjohtaja Ville-Veikko Rantamaula, AKAVA
Klo 10.45 – 11.15 Työhyvinvointi muuttuvassa työssä, lehtori Anne Puro, Lapin AMK
Klo 11.15 – 12.00 Eri alojen yritykset ja toimijat esittäytyvät
Klo 12.15 – 12.45 Intohimona yrittäjyys, markkinointiasiantuntija, yrittäjä Riia Valvimo
Klo 12.45 – 14.00 Eri alojen yritykset ja toimijat esittäytyvät
Klo 14.00-15.30 Maistereiden ja tohtoreiden vahvuudet työelämässä -paneelikeskustelu, Työelämäyhteistyötä strategiseen tutkijakoulutukseen ja Vahto -hankkeet
Klo 15.30 – 16.00 Eri alojen yritykset ja toimijat esittäytyvät

 Messuille pääset tämän linkin kautta. Itserekisteröityminen avautuu messupäivänä klo 8.00.

Kirjoittanut Henna Jokinen
Julkaistu    14.1.2021

 

Takaisin tiedotearkistoon>