Lapin koulutuskeskus REDU


Tiedotearkisto: 

Julkaisuaika oli 9.6.2020 - 9.7.2020

Mikro- ja pk-yritysten digitaalista liiketoimintaa varten - Digijump

Koronakriisi laukaisi digiloikkatarpeen myös mikro- ja pk-yrityksissä. Digijump-hanke vastaa tähän tarpeeseen Lapissa.

Digijump uutiskuva.jpg

Ennen koronapandemiaa vain harvat lappilaiset yrittäjät olivat todella miettineet, miten digitaalisuuden lisääntyminen ja työn muutos vaikuttavat yrityksen tai sen henkilöstön toimintaan. 

Monet lappilaisetkin yritykset hakivat Business Finlandin ja Elyn yritystukia, ja osa niistä tulee saamaan kielteisen päätöksen.Digijump-hanke luotiin tahoksi, joka tukee tästä huolimatta yrityksen digitaalisen liiketoiminnan kehitystä.

Digijump-hankkeessa luodaan edellytyksiä verkkoliiketoiminnalle ja muulle digitaaliselle tuote- ja palvelukehitykselle laajalti eri toimialoilla.

Kartoitusvaiheessa tunnistetaan yritykset, jotka ovat valmiita digitalisoimaan liiketoimintaansa ja selvitetään siihen liittyvät osaamiskapeikot. Pilottikohteiksi valitaan 40 yritystä, joiden tarpeiden pohjalta viimeistellään koulutustarjonta ja suunnitelma yhteisesti tarjottavien jatkuvan kehittämisen palvelu- ja koulutuspaketeista.

Tämän jälkeen tuodaan alueen yrityksille uutta osaamista ja elinvoimaa ja mahdollistetaan myös kansainvälisen liiketoiminnan kehittäminen verkkokaupparatkaisujen avulla. Tavoitteena on lisätä digitaalisten ratkaisujen ja verkkoliiketoiminnan asiantuntemusta ja etätyöosaamista.

 

Lisätietoja hanke-esitteestä.
Ilmoittautumiset sähköisellä lomakkeella.

 
Tiedustelut

Lapin ammattikorkeakoulu
Raimo Pyyni, raimo.pyyny(ät)lapinamk.fi

Rovaniemen koulutuskuntayhtymä REDU
Kari Rekilä, kari.rekila(ät)redu.fi

Kemi-Torniolaakson koulutuskuntayhtymä Lappia
Annemari Kallio, annemari.kallio(ät)lappia.fi

 

Digijump logokokoelma.JPG

Kirjoittanut Heli Lohi, Lapin AMK
Julkaistu    9.6.2020

 

Takaisin tiedotearkistoon>