Lapin koulutuskeskus REDU


Tiedotearkisto: 

Julkaisuaika oli 29.7.2019 - 1.10.2019

Monistaminen ja kopiointi 1.8.2019 alkaen ja Tiitus rekrytointisovellus

Hiilijalanjälkiä säästäen siirrymme elokuussa yhä aktiivisemmin käyttämään opiskelussa ja opetuksessa sähköisiä järjestelmiä ja oppimisalustoja. Olemme myös ottaneet käyttöön Tiitus -rekrytointisovelluksen, jolla voit hakea koulutus- ja oppisopimuspaikkaa, kesätöitä yms.

tiitus.png

Monistaminen ja kopiointi

Hiilijalanjälkiä säästäen siirrymme elokuussa yhä aktiivisemmin käyttämään opiskelussa ja opetuksessa sähköisiä järjestelmiä ja oppimisalustoja. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että opettaja jakaa oman opetusmateriaalinsa sähköisessä muodossa opiskelijoille ja opiskelija tallentaa sen sähköiselle oppimisalustalle, pilvipalveluihin tai omaan verkkokansioonsa. Jokainen opiskelija saa REDUn verkkotunnukset käyttöönsä opiskelujen ajaksi ja hänellä on mahdollisuus käyttää opinnoissaan myös omaa tietokonetta ja/tai mobiililaitteita.


Opiskelijalla on mahdollisuus halutessaan tulostaa tai kopioida saamansa sähköinen materiaali paperille. Tätä varten hän saa käyttöönsä puhelimeen /- suojakoteloon tai vastaavaan kiinnitettävän kopiointitägin -tarran (ilmaiseksi), jolla pääsee avaamaan tulostimen. Tägiin on ladattuna valmiiksi 10 euroa rahaa ja sen avulla kopiointi sujuu pitkäksi aikaa. Kun saldo alkaa olla käytettynä, opiskelija tai hänen huoltaja voi ostaa verkkokaupasta lisää saldoa haluamansa summan edestä. Saldoa voi ostaa lisää myös REDUn ravintoloiden kassoilta muina kuin, lounasaikoina. Opiskelija pääsee tulostamaan itselleen materiaalia työpäivien aikana missä tahansa REDUn yksiköissä. Opiskelijat ohjeistetaan ja perehdytetään tulostuslaitteiden käyttöön opintojen alkuvaiheessa.


Santasport Lapin urheiluopiston opiskelijoille tulee käyttöön vastaava kopiointiratkaisu liitettynä henkilökohtaiseen kulkukorttiin, mistä lisätietoa opintojen käynnistyessä.
Sähköiseen materiaaliin siirtymisellä kasvamme ympäristövastuullisuuteen ja vähennämme paperin ja värikasettien kulutusta ja vastaavasti jätteen määrä vähenee.

 

TIITUS -rekrytointisovellus

Tiitus on REDUn opiskelijoille ja valmistuneille tarkoitettu palvelu. Sen avulla tehostat työnhakuasi ja voit löytää koulutus- ja oppisopimuspaikan, kesä- tai projektityön tai vakituisen työpaikan.

Lataa Tiitus Play-kaupasta tai AppStoresta (Tiitus-nimellä) ja tee profiili viimeistään elokuussa osoitteessa: https://secure.tiitus.fi. Profiilia päivitetään opintojen edetessä.

Lisätietoa ja ohjeita: www.redu.fi/tiitus
 

Opiskeluterveisin


Lapin koulutuskeskus REDU, Taisto Arkko, rehtori
Santasport Lapin Urheiluopisto Ritva Pekkala, rehtori

Lisätietoja: REDU Opiskelijapalvelut Leila Hurtig, leila.hurtig@redu.fi

Tiedostot

Kirjoittanut Leila Hurtig
Julkaistu    29.7.2019

 

Takaisin tiedotearkistoon>