Lapin koulutuskeskus REDU


Tiedotearkisto: 

Julkaisuaika oli 26.2.2016 - 9.3.2016

Opiskelija - anna palautetta IT-palveluista

Lapin ammattiopisto, Lapin matkailuopiston tai Lapin urheiluopiston opiskelija - nyt sinulla on mahdollisuus antaa palautetta IT-palveluista vastaamalla palautekyselyyn.

Kyselyyn vastaamisaika päättyy keskiviikkona 9.3.2016.

Linkki kyselyyn https://www.webropolsurveys.com/S/E94547D1DE82EFA9.par

Kyselyssä ovat mukana seuraavat oppilaitokset:

  • Lapin ammattiopisto, Lapin matkailuopisto, Lapin urheiluopiso
  • Lapin yliopisto ja Lapin AMK.
     

Lisätietoa kyselystä: Arja.Piironen@ulapland.fi


Helmikuussa 2015 saamamme opiskelijoiden palautteen jälkeen olemme tehneet mm. seuraavia parannustoimia:

Lapin korkeakoulukonsernin (LUC) organisaatioiden tietoliikenneverkon turvallisuudesta huolehtiva verkkopalomuuri uusittiin. Käynnistimme myös viimeisen yhdistämisvaiheen palvelinjärjestelmien osalta. Tämän jälkeen kaikkien LUC organisaatioiden palvelimet on keskitetty samaan järjestelmään ja konesaliin. Sähköpostijärjestelmän uudistamistyö on käynnistetty.

Rovaniemen koulutuskuntayhtymän oppilaitoksissa on otettu käyttöön O365-pilvipalvelu. Palvelun myötä käytössä on muiden muassa OneDrive for Business -palvelun kautta henkilökohtaista tiedostojen tallennustilaa verkossa, Skype for Business-palvelun kautta uusi verkkokokous alusta ja pikaviestipalvelu sekä OfficeOnline –palvelu, jonka kautta Word-, Excel-, PowerPoint- ja OneNote ovat käytettävissä lähes kaikilla päätelaitteilla www-selaimen kautta. Lisäksi käyttäjät voivat palvelun kautta ladata ilmaiseksi kotikoneilleen Microsoft Office –ohjelmistopaketin. Opiskelijoiden sähköposti toimii 0365 –pilvipalveluna.

Kirjoittanut Arja Piiroinen
Julkaistu    26.2.2016

 

Takaisin tiedotearkistoon>