Lapin koulutuskeskus REDU


Tiedotearkisto: 

Julkaisuaika oli 24.4.2018 - 24.5.2018

Opiskelijoiden taidot RoPSin puntarissa

REDU on tehnyt RoPSIn kanssa tiivistä yhteistyötä, joka on tuonut useiden eri ammattialojen osaamista esille ja hyötykäyttöön.

Opiskelijoiden kanssa yhteistyötä on koordinoinut Pasi Pikkupeura RoPSilta. Yhteistyö lähti liikkeelle Hyvää seuraa –hankkeen puitteissa. Hankkeen tavoitteena oli osallistuttaa nuoret vapaaehtoistoimintaan ja tarjota matalan kynnyksen jalkapallotoimintaa.

 

DSC08091_www.jpg

Yhteistyö RoPSin kanssa perustuu vastavuoroisuuteen. Opiskelijat saavat samalla oppimistilanteita ja pääsevät hyödyntämään osaamistaan aitoihin tilanteisiin. Liiketalouden opiskelijat ovat järjestäneet asiakaskyselyjä ja osallistuneet pelitapahtumien markkinointiin ja viestintään sekä lippujen myyntiin.

Pintakäsittelyalan ja rakennusalan opiskelijat toteuttivat myyntikojut RoPSin väreissä. Kojuissa myydään otteluiden aikana fanituotteita sekä burgereita ja hodareita, joissa näkyy niinikään REDUn osaaminen. Burgerit ja hodarit on kehitetty REDUn elintarvikealalla ja niissä on käytetty raaka-aineena poroa.

 

DSC08139_www.jpg

 

REDUn puuala toteutti edustusjoukkueen pukuhuoneeseen saarekepöydän ja taulukaapin RoPSin väreissä. Pöydän alla on runsaat säilytystilat peliasuille ja huoltajatarvikkeille.

DSC08087_www.jpg

 

Myös RoPSin maskotti on REDUn opiskelijoiden käsialaa. Se on toteutettu vaatetusalan opiskelijoiden työnä. Maskotin suunnittelu vaatetusalan opiskelija Elina Teräs.

Kirjoittanut Henna Jokinen
Julkaistu    24.4.2018

 

Takaisin tiedotearkistoon>