Lapin koulutuskeskus REDU


Tiedotearkisto: 

Julkaisuaika oli 15.6.2016 - 15.7.2016

Oppia kesä kaikki!

Pintakäsittelyalan opiskelijat edistävät oppimistaan myös kesällä. Siveltimet huiskavat työmaalla ja valmistuminen ammattiin etenee vauhdilla!

aita.jpg

Nykyisin ammatillisessa koulutuksessa on keskiössä osaaminen. Osaamista voi hankkia monella eri tavalla ja muuallakin kuin koulussa. Osaamista voi kartuttaa milloin vain ja missä vain, kuten harrastuksissa, kesätöissä tai vaikkapa ulkomailla vaihdossa ollessa. Tärkeintä on, että osaaminen vastaa opetussuunnitelmassa mainittuja työelämän tarpeita.

Pintakäsittelyalan ensimmäisen vuoden opiskelijat hankkivat osaamista perinteisen lukuvuoden ulkopuolella. Therese Hirvelä. Heidi Mämmilä ja Ida Särkelä maalaavat Jänkätien campuksen meluaitaa. Aita on noin puoli kilometriä pitkä ja se pitää käsitellä kahteen kertaan. Maalattavia lautakilometrejä tulee noin 10. Siinä on asenne kohdallaan. Opiskelijoiden tavoitteena on nopeuttaa valmistumista ja saada ulkomaalauksen osaamista kesämaalauskauden parhaimpina hetkinä. Sama ryhmä maalaa myös Rovaniemen kotiseutumuseon julkisivuja.

 

Kirjoittanut Petteri Nissinen
Julkaistu    15.6.2016

 

Takaisin tiedotearkistoon>