Lapin koulutuskeskus REDU


Tiedotearkisto: 

Julkaisuaika oli 4.12.2020 - 3.1.2021

Osaamosta tukea työllistymiseen, kouluttautumiseen, rekrytointiin ja yritystoimintaan

Osaamo palvelee kauppakeskus Rinteenkulmassa samoissa tiloissa Rovaniemen Ohjaamon kanssa.

Osaamon henkilökuntaa ja sidosryhmiä yhdessä.

Keväällä 2020 kauppakeskus Rinteenkulmassa käynnistyi Rovaniemen Ohjaamon kanssa samoissa tiloissa Osaamon toiminta. Osaamo – kohtaantoa edistämässä (ESR) -hanke tarjoaa yli 30-vuotiaille ratkaisuja työllistymiseen, kouluttautumiseen sekä yrittäjyyteen. Lisäksi yrityksille tarjotaan tukea mm. rekrytointiin. Osaamo on auki maanantaista perjantaihin klo 10-16, jolloin Osaamoon voi tulla ilman ajanvarausta tai ajanvarauksella. 

Osaamosta löytyvät Rovaniemen kaupungin, Te-palveluiden, Lapin yliopiston, Lapin ammattikorkeakoulun ja Lapin koulutuskeskus REDUn työntekijöitä. Toiminnassa on vahvasti mukana myös muuta verkostoa, kuten Eduro, Business Rovaniemi ja KELA. 

Osaamoon liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä Helinä Luiroon (helina.luiro@redu.fi, 040 574 1345) tai suoraan Osaamoon päivystysnumeroon 050 448 8086 (osaamo@rovaniemi.fi).

Voit lukea lisää Osaamosta Lapin kansan uutisesta.

Ota seurantaan Osaamon Facebook ja Instagram -tilit, niin saat ajantasaiset tiedot Osaamon tapahtumista!

 

Osaamo toimii ESR-hankkeena, jonka toimintaa rahoittaa Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus. Hankkeen päätoteuttaja on Rovaniemen kaupunki ja osatoteuttajia Lapin yliopisto, Lapin ammattikorkeakoulu ja Rovaniemen koulutuskuntayhtymä.

 

Kirjoittanut Helinä Luiro
Julkaistu    4.12.2020

 

Takaisin tiedotearkistoon>