Lapin koulutuskeskus REDU


Tiedotearkisto: 

Julkaisuaika oli 27.10.2020 - 8.11.2020

Porokadun toimintayksikkö etätyöskentelyyn

Lapin koulutuskeskus REDUn Porokadun toimintayksikkö siirtyy etätyöskentelyyn 6.11.2020 saakka.

Ounasvaaran lukiossa on todettu tiistaina 27.10. toinen koronavirustartunta n. viikon sisällä ja tartunnat eivät liity varmuudella toisiinsa. Tämä tarkoittaa altistumista koronavirustartunnalle Lapin koulutuskeskus REDUn Porokadun toimintayksikössä. Tämän johdosta Ounasvaaran lukion opiskelijoita ja opettajia tullaan asettamaan karanteeniin. Heihin Rovaniemen kaupungin tartuntatautiviranomaiset ottavat yhteyttä.

Altistuminen tartunnalle on tapahtunut 19.-21.10. välisenä aikana. Kaikkia Porokadun opiskelijoita ja henkilökunnan jäseniä sekä yksikössä asioineita kehotetaan käymään lievissäkin koronaan viittaavissa oireissa koronatestissä.

Lapin koulutuskeskus REDUn Porokadun toimintayksikkö siirtyy välittömästi etäopetukseen 6.11.2020 saakka. Etäopetuksen aikana myös Porokadun ravintola on kiinni. Porokadun opiskelijat eivät voi ruokailla missään REDUn eikä Santasportin ravintoloissa etäopetusjakson aikana. Kaikkia opiskelijoita ja työntekijöitä kehotetaan mahdollisuuksien mukaan välttämään lähikontakteja muihin kuin omaan perheeseen, käyttämään maskia välttämättömän kodin ulkopuolella asioinnin yhteydessä ja hakeutumaan heti oireiden ilmaantuessa koronanäytteenottoon. Oireettomia ei testata.

Mikäli pakottavasta syystä joudut käymään Porokadun tiloissa sinun tulee ehdottomasti käyttää maskia. Toimialapäälliköt informoivat keskiviikkona lisää käytännön opetuksen järjestelyistä.

Lisätietoja:

Saija Niemelä-Pentti, koulutuskuntayhtymän johtaja,
Rovaniemen koulutuskuntayhtymä,
saija.niemela-pentti@redu.fi, p. 040 048 8881

Markku Broas, ylilääkäri, infektiotaudit,
Lapin sairaanhoitopiiri,
markku.broas@lshp.fi, p. 050 347 2387

Kirjoittanut Henna Jokinen
Julkaistu    27.10.2020

 

Takaisin tiedotearkistoon>