Lapin koulutuskeskus REDU


Tiedotearkisto: 

Julkaisuaika oli 4.6.2019 - 8.8.2019

REDU kansainvälistyy ja kansainvälistää

REDUn koordinoiman ERASMUS+ -kehittämishankkeen kolmas yhteinen tapaaminen järjestettiin Tarttossa Virossa 27.-29.5.2019.

PELE_www.jpg

Rovaniemen koulutuskeskus REDUa tapaamisessa edustivat kv-suunnittelija Riikka Knuuti, erikoissuunnittelija Erkki Jääskö sekä opettajat Ismo Molkoselkä ja Jari Koivumaa. Mukana olivat edustajat myös kumppanimaista Saksasta (Köln), Espanjasta (Barcelona), Ruotsista (Skellefteå) ja tietenkin Virosta (Tarto).

Hankkeessa kehitetään prosesseja opiskelija- ja henkilöstöliikkuvuuksien edistämiseksi ja laadun parantamiseksi. Tarton tapaamisessa keskityttiin liikkuvuuksia tukevan tietokantapohjaisen alustan sekä alustan käyttöönottoa tukevien koulutusten suunnitteluun opiskelijoille ja opettajille. Tavoitteena on muodostaa yhteinen käsitys siitä, mitä osaamisperusteiset liikkuvuudet tarkoittavat ja miten ne organisoidaan.  

Tapaamisessa järjestettiin hankkeelle Logo-kilpailu, jonka voitti Tartu Kutsehariduskeskuksen opiskelija Ulla Volke. Seuraava tapaaminen järjestetään Rovaniemellä joulukuussa.

Lisää tietoa tapaamisesta, hankkeesta ja uuden logon löydät:
https://www.xarxafp.org/actions/vet-innovation/pe-le-project/
https://peleproject.wordpress.com/

Kirjoittanut Jari Koivumaa
Julkaistu    4.6.2019

 

Takaisin tiedotearkistoon>