Lapin koulutuskeskus REDU


Tiedotearkisto: 

Julkaisuaika oli 20.11.2020 - 20.2.2021

REDUsta 32 kilpailijaa tavoittelee finaalipaikkoja Taitaja2021-kisassa

Taitaja semifinaaleihin osallistuu REDUssa 32 opiskelijaa. Semifinaalit järjestetään etätoteutuksena kilpailijoiden omissa oppilaitoksissa.

Joukkueenjohtaja Anne Liedes astuu ulos REDUn bussista.

REDUn Taitaja2021-joukkueenjohtaja Anne Liedes iloitsee suuresta kilpailijamäärästä, sekä yhdestä uudesta mukana olevasta lajista.

- Saimme tänä vuonna innostettua mukaan erityisen suuren määrän semifinalisteja. Uusi asia on se, että lähihoitaja-lajissa on meiltä ensimmäistä kertaa kilpailijoita mukana, Anne iloitsee. 

Tällä kertaa koronatilanteen vuoksi semifinaalit järjestetään kilpailijoiden omissa oppilaitoksissa. Varsinainen finaali on tarkoitus järjestää Oulussa 18.-20.5.2021, mutta myös sen osalta varaudutaan erilaisiin järjestelyihin. 

- Poikkeusoloissakin kisat viedään läpi tavalla tai toisella. Nyt ensimmäisenä ponnistuksena on toteuttaa semifinaalit uudella tavalla omissa oppilaitoksissa. Virtuaaliset yhteydet tulevat tässäkin testattaviksi, ja toteutustavat vaihtelevat varmasti aloittain, Anne miettii. 

REDUsta semifinaaleihin osallistujia on seuraavissa lajeissa: automaalaus, kokki, tarjoilija, infrarakentaminen, lähihoitaja, metsäkoneen käyttö, leipuri-kondiittori, matkailu, putkiasennus, asiakaspalvelu ja myynti sekä maalaus, tapetointi ja laatoitus. Semifinaalit järjestetään 1.-5.2.2021.

 

Kirjoittanut Henna Jokinen
Julkaistu    20.11.2020

 

Takaisin tiedotearkistoon>