Lapin koulutuskeskus REDU


Tiedotearkisto: 

Julkaisuaika oli 26.9.2017 - 5.10.2017

Raskaiden alojen REKRY-paja 5.10.2017

Raskailla aloilla on huutava tarve osaavalle työvoimalle. Sopiva työpaikka voi löytyä myös pienen lisäkoulutuksen avulla.

Rovaniemen koulutuskuntayhtymässä on kartoitettu vuoden 2017 alusta raskaan kaluston huolto- ja korjausyritysten sekä kaivosalalla toimivien yritysten henkilöstön osaamista sekä osaamisen kehittämisen ja rekrytoinnin tarvetta. Kartoitukset tehtiin EKKU – Ennakoinnista koulutukseen ja kumppanuuteen –hankkeessa.  Kartoitukset osoittivat, että moniin yrityksiin tarvitaan pikaisesti lisää osaavaa työvoimaa.

Rekrytointitarpeisiin vastataan 5.10.2017 klo 12.00-17.30 järjestettävässä REKRY-pajassa. Tapahtuma järjestetään Lapin ammattiopiston Jänkätien toimipisteen raskaskonehallissa (Jänkätie 1, Rovaniemi). REKRY-pajassa kohtaavat työnantajat ja työntekijät. Pajaan osallistuu lukuisa määrä eri alojen yrityksiä ja työnantajia, koulutuksen järjestäjiä, ELY-keskus, TE-toimisto, henkilöstövuokrausyrityksiä sekä muita keskeisiä toimijoita.

REKRY-pajassa työnantajat kertovat siitä, millaista aloilla työskentely on ja millaisia osaajia he tarvitsevat. Koulutuksen järjestäjät antavat tietoa nopeista ja räätälöidyistä koulutusvaihtoehdoista. TE-toimisto ja henkilöstövuokrausyritykset ohjaavat rekrytointiin ja työnhakuun liittyvissä asioissa.

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki auto-, logistiikka-, kaivos-, metsä- ja raskaskonealoilla työskentelystä kiinnostuneet. Tarjolla on pientä suolaista, kahvia, teetä, mehua ja munkkeja koko päivän. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Lisätietoja tapahtumasta.

Kirjoittanut Henna Jokinen
Julkaistu    26.9.2017

 

Takaisin tiedotearkistoon>