Lapin koulutuskeskus REDU


Tiedotearkisto: 

Julkaisuaika oli 12.8.2016 - 21.8.2016

Ravintola Tukkipoika palvelee Wanhoilla Markkinoilla

Lapin matkailuopiston opiskelijat ja henkilökunta pistävät pystyyn Ravintola Tukkipojan Rovaniemen Wanhoilla Markkinoilla 19.8. – 21.8. viikonloppuna. Ravintola Tukkipoika palvelee asiakkaita 1950 – luvun hengessä tarjoten hyvää ruokaa ja särvintä 1950-luvun tyyliin.

Tarjoilemme porohöystyä lisukkeineen, nauriskeittua, suolakala- ja suolalihaleipiä, mustikkapiirakkaa, leetapullaa, rieskaa ja leipäjuustua. Kahvia, simaa, limonaadia ja kotikaljaa väkevämpää särvintä sen sijaan ei ole tarjolla. Ravintola palvelee myös perheen pienimpiä ihan omalla menulla. Lauantaina lounasaikaan, klo 12-14, ravintola-asiakkaita viihdyttää myös paikallinen haitarinsoittaja. Ravintola Tukkipoika on markkinoilla avoinna viikonlopun ajan päivittäin klo 18.00 saakka. 

Oppilaitos osallistuu tässä laajuudessaan Wanhoille Markkinoille ensimmäistä kertaa. Osallistuminen markkinoille on mitä parhainta oppimista ja osaamisen hankkimista tapahtuman toteuttamisesta sekä matkailualan että hotelli- ja ravintola-alan opiskelijoille. Aiemmin matkailun opiskelijat ovat osallistuneet tapahtumaan rakenteiden ja markkinaympäristön rakentamiseen.

Lämpimästi tervetuloa!

Kirjoittanut Petteri Nissinen
Julkaistu    12.8.2016

 

Takaisin tiedotearkistoon>