Lapin koulutuskeskus REDU


Tiedotearkisto: 

Julkaisuaika oli 17.6.2019 - 30.8.2019

Rekrybussi tuo buustia työllistymiseen

Osaajia alueelle –hanke aikoo kiertää Lapin kunnissa tukemassa työllistymistä ja auttamassa yrityksiä työllistämiseen liittyvissä haasteissa. Kohtaamispaikaksi hankittiin Rekrybussi, joka vie palvelut suoraan asiakkaiden ja yritysten luo.

Osaajia alueelle – monimuotoisia työmarkkinoita kehittämässä -hanke pyrkii parantamaan työllistymistä Ranuan ja Kolarin alueella. Hanke tarjoaa mahdollisuuden työnantajien ja työnhakijoiden kohtaamiseen.

Työnantajia hanke auttaa työvoiman saatavuuteen liittyvissä haasteissa. Lähtökohtana on yritysten ja työelämän toiveet ja tarpeet, joita tullaan selvittämään yrityskartoitusten avulla. Työnhakijalle taas luodaan työelämän tarpeiden mukaisia koulutus- ja työllistymispolkuja työllistymisen tueksi.

Jo kesän aikana rekrybussiin on mahdollista hypätä juttusille. Bussi liikkuu pääsääntöisesti Kolarin ja Ranuan alueella, mutta sen voi nähdä myös muissa tapahtumissa ympäri Suomen. Bussiin voi piipahtaa koulutus-, työllistymis- ja rekrytointiasioissa milloin tahansa ovien auki ollessa.

 

rekrybussin luovutus_www.jpg

Rekrybussin luovutustilaisuudessa kättä paiskasivat REDUn johtaja Saija Niemelä-Pentti sekä Matti Kähkönen Caravankeskus Reatalosta. Mukana oli myös Kari Rekilä REDUn työelämäpalveluista.

 

 

Bussiin voit tulla juttusille seuraavan kerran Kolarin kesämarkkinoilla 28.-29.6.2019!

Lisätietoa Osaajia alueelle -hankkeesta täältä.

 

Kirjoittanut Henna Jokinen
Julkaistu    17.6.2019

 

Takaisin tiedotearkistoon>