Lapin koulutuskeskus REDU


Tiedotearkisto: 

Julkaisuaika oli 31.1.2019 - 2.3.2019

Rovaniemen kaupungin kesätyöhaku helmikuussa

Vuosina 2002-2003 syntyneiden kesätyöhaku Rovaniemen kaupungin kesätyöpaikkoihin on käynnissä helmikuun ajan.

Kaupungin kesätyöt 2019 juliste.jpg

Rovaniemen kaupunki tarjoaa vuosittain 16–17 vuotiaille nuorille kuukaudeksi kesätöitä kaupungin omissa yksiköissä sekä tukee nuorten oma-aloitteista kesätyönhakua kesätyösetelillä. Kesätyötukeen on oikeutettu aina kaksi ikäluokkaa kerrallaan (yhdeksäsluokkalaiset ja toisen asteen ensimmäisellä luokalla olevat). Vuonna 2019 kaupungin kesätöiden hakijoiksi ovat oikeutettuja vuonna 2002 ja 2003 syntyneet koululaiset, opiskelijat tai opiskelunsa aloittavat nuoret. Työttömyysturvaan oikeutetulle nuorelle ei voida myöntää kaupungin kesätyötukea.

Rovaniemen kaupungin kesätyöpaikat ja kesätyösetelit ovat haussa 1.-28.2.2019 osoitteessa www.rovaniemi.fi/rekry

Kaupunki työllistää tänä vuonna 170 nuorta. Palkka on 744 €/kk ja työpäivän pituus on 6 h. Nuoret valitaan hakijoiden joukosta arpomalla. Kesätyösetelin voi hyödyntää kesätyössä muulla työnantajalla kuin kaupungilla. Työnantaja voi olla yritys, yhdistys, säätiö tai seurakunta. Työnantajalla pitää olla Y-tunnus. Työnantajan ei tarvitse olla rovaniemeläinen. Jos haet kaupungin kesätyöpaikkaa mutta et tule valituksi, saat automaattisesti postissa kesätyösetelin. Kesätyösetelin saavat KAIKKI hakukelpoiset nuoret, jotka hakevat seteliä hakuaikana. 

Ensimmäistä vuotta ammatillisia opintojaan suorittavat opiskelijat voivat saada lisätietoa ja apua hakuasioihin nuorten tiedotus-, neuvonta- ja ohjauspiste Popparista:
Sähköposti: poppari@rovaniemi.fi tai käynti osoitteessa Koskikatu 27 (Kauppakeskus Revontuli). Avoinna ma-ke 12-20, to-pe 14-20

Kirjoittanut Henna Jokinen
Julkaistu    31.1.2019

 

Takaisin tiedotearkistoon>