Lapin koulutuskeskus REDU


Tiedotearkisto: 

Julkaisuaika oli 30.10.2020 - 29.11.2020

Rovaniemen kaupungin maskisuositus on laajentunut toisen asteen oppilaitoksiin ja korkeakouluihin

REDU velvoittaa toimimaan tämän suosituksen mukaisesti. Vahva suositus koskee sekä henkilökuntaa että opiskelijoita, ja se on voimassa neljä viikkoa.

REDUn kasvomaski

Rovaniemen kaupungin häiriötilanteen johtoryhmä on kokoontunut 29.10.2020 käsittelemään koronatilannetta ja sen vaikutusta kaupungin palveluihin. 
Rovaniemi lähenee kiihtymisvaihetta ja on syytä varautua siihen, että kiihtymisvaiheen kriteerit voivat täyttyä nopeasti.

Rovaniemen kaupungin häiriötilanteen johtoryhmä on päättänyt, että kuntalaisille aiemmin annettu maskisuositus laajennetaan koskemaan myös korkeakouluja ja toisen asteen oppilaitoksia eli lukioita ja ammattioppilaitoksia. Vahva suositus koskee sekä henkilökuntaa että opiskelijoita. 

REDU ja Santasport Finland oy ovat hankkineet tarvittavat maskit työntekijöilleen. Kuntalaisten, mukaan lukien opiskelijat, odotetaan hankkivan maskit pääsääntöisesti itse. Kunta jakaa kasvomaskeja vähävaraisille. Maskeja jaetaan Rovaniemen keskustassa Kansalaistalolla (Rovakatu 23) maanantaisin ja perjantaisin klo 10–11.30 ruokajakelun yhteydessä sekä torstaisin klo 15–16.30. Lisäksi maskeja jaetaan kylillä.

Oppilaitoksia koskeva maskisuositus on voimassa neljä viikkoa. Jatkosta tiedotetaan myöhemmin. 

 

Kirjoittanut
Julkaistu    30.10.2020

 

Takaisin tiedotearkistoon>