Lapin koulutuskeskus REDU


Tiedotearkisto: 

Julkaisuaika oli 15.6.2018 - 31.12.2018

Rovaniemen koulutuskuntayhtymä REDUn johtajaksi Saija Niemelä-Pentti

Rovaniemen koulutuskuntayhtymän yhtymäkokous on valinnut 15.6.2018 kokouksessaan uudeksi kuntayhtymän johtajaksi kasvatustieteen maisteri Saija Niemelä-Pentin. Tällä hetkellä Niemelä-Pentti toimii Oulun seudun koulutuskuntayhtymän kehittämisjohtaja-vararehtorina. Niemelä-Pentti aloittaa tehtävässä 1.8.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Saija Niemelä-Pentti, kuva Jouni Ylisuutari
Kuva Jouni Ylisuutari

Rovaniemen koulutuskuntayhtymän johtajan virka julistettiin haettavaksi edellisen johtajan Arto Ylitalon jäätyä eläkkeelle. Virka kiinnosti yhteensä 20 hakijaa eri puolilta Suomea. Yhtymähallituksen puheenjohtaja Sakke Rantala iloitsee hakemusten laadusta ja määrästä.

- Uudistuva REDU osoitti vetovoimansa, Rantala sanoo.

Rovaniemen koulutuskuntayhtymän yhtymäkokous valitsi yhtymähallituksen esityksen mukaisesti uudeksi kuntayhtymän johtajaksi kasvatustieteen maisteri Saija Niemelä-Pentin. Niemelä-Pentillä on laaja-alainen johtamiskokemus, kokemusta koulutuksen järjestämisestä ja kehittämistoiminnasta sekä vahvaa ammatillisen koulutuksen, elinkeinoelämän ja julkisen hallinnon tuntemusta. Hänellä on myös laaja kokemus kansainvälisestä toiminnasta sekä monipuolinen kielitaito.

- Saijalla on kokemusta REDUn kaltaisen maantieteellisesti hajautetun koulutuksen johtamisesta eri tehtävissä ja vaiheissa, Rantala lisää.

- REDU tarjoaa mielenkiintoisen toimintaympäristön ja uusia haasteita, Saija Niemelä-Pentti sanoo.

- Odotan innolla päästä mukaan kehittämään koulutusta ja sen vaikuttavuutta REDUn toiminta-alueella.

 

Kirjoittanut Tarja Piittisjärvi
Julkaistu    15.6.2018

 

Takaisin tiedotearkistoon>