Lapin koulutuskeskus REDU


Tiedotearkisto: 

Julkaisuaika oli 11.9.2019 - 2.10.2019

Sähkökatkos Jokiväylän toimintayksikössä

REDUn Jokiväylän toimintayksiköstä jouduttiin katkaisemaan sähköt teknisten tilojen rakennuksessa ilmenneen vesivahingon vuoksi. Sähköt saatiin palautettua jo samana iltana, joten opiskelu jatkuu torstaina normaalin aikataulun mukaisesti.

Jokiväylä_510.png

Jokiväylässä sijaitsevan käytöstä poistetun lämpölaitoksen kellarissa on vesivahinko. Vielä ei tiedetä, onko poikki käyttöveden vai kaukolämmön vesiputki. Jokiväylän kampukselta on jouduttu vesivahingon vuoksi katkaisemaan niin vesi kuin sähkötkin.

Osalla opiskelijoista koulupäivä päättyi keskiviikkona etuajassa sähköjen katkeamisen vuoksi. Joillekin ryhmille on onnistuttu järjestämään korvaavia tapoja jatkaa koulupäivää. Koska vesivahinko on muusta kampuksesta erillään olevassa rakennuksessa, ei vahinko tule muilta osin vaikuttamaan opetuksen järjestämiseen.

Sähköt saatiin palautettua keskiviikkoiltana, joten opiskelu jatkuu torstaina normaalin aikataulun mukaisesti. Opiskelijoiden aamupala tarjoillaan naapuritalossa Lapin AMK:n opiskelijaravintola Tekuilassa ja lounas Jänkätie 1 toimintayksikön opiskelijaravintolassa.  

Kirjoittanut Henna Jokinen
Julkaistu    11.9.2019

 

Takaisin tiedotearkistoon>