Lapin koulutuskeskus REDU


Tiedotearkisto: 

Julkaisuaika oli 7.11.2017 - 9.11.2017

Sulla on talenttii! -koulutusmessut Santaparkissa 9.11.2017

Santapark muuttuu ammattien näyttämöksi 9.11., kun Koulutusmessut valtaavat luolan. Messut ovat auki klo 9-19 ja niille on vapaa pääsy!

koulutusmessut_web.jpg

Lapin koulutuskeskus REDUn koulutustarjonta on kattavasti esillä messuilla. Sisätiloissa voit kokeilla metsä-, logistiikka-, maarakennus- ja kaivosalan simulaattoreita tai piipahtaa jäägalleriaan matkailualan opiskelijoiden opastamana. Kone- ja tuotantotekniikan opiskelijat opastavat pneumatiikkapöydän saloihin, pintakäsittelyn osastolla voit maalata oman emojin. Kokeile oletko potentiaalinen LVI-osaaja pienen testin parissa tai saavuta ennätys virtuaalilasein pelattavassa pelissä. Istahda kosmetologien tai parturi-kampaajien hemmotteluun ja maistele elintarvikealan loihtimia herkkuja. 

Näiden lisäksi esillä ovat autoala, talonrakennus, lentokoneasennus, puuteollisuus, ravintola- ja catering-ala, tekstiili- ja muotiala, liiketoiminta, sähköala, maanmittaus, tieto- ja tietoliikennetekniikka sekä tieto- ja viestintätekniikka. Koulutukseen hakeutumisesta ovat kertomassa opinto-ohjaajat sekä oppisopimuskoulutuksen edustajat.

Koulutusmessut ovat avoinna 9.11. klo 9-19 ja messuille on vapaa pääsy!

 

Ohjelma päälavalla: 

10:00 Lapin urheiluopiston tanssialan opiskelijat
11:00 Luova laboratorio, Martta ja Sami
12:00 Peter Vesterbacka, Rovio
13:00 Lapin urheiluopiston tanssialan opiskelijat
13:15 Mikael Pentikäinen, Suomen Yrittäjät
14:00 Luova laboratorio, Martta ja Sami

 

Tonttukoulussa pyörivät eri ammattien esittelyt pitkin päivää. Tarmo Aittaniemi ja Heidi Hoikkala esittelevät 3D:n monia mahdollisuuksia klo 10.30. Tieto- ja viestintätekniikan opiskelijat Eric Telkkälä, Kasper Sarivaara ja Joona Peltola kertovat kilpailutoiminnasta ammatillisessa koulutuksessa klo 14.30 yhdessä REDUn kisajoukkueen johtaja Anne Liedeksen kanssa. 

 

Kirjoittanut Henna Jokinen
Julkaistu    7.11.2017

 

Takaisin tiedotearkistoon>