Lapin koulutuskeskus REDU


Tiedotearkisto: 

Julkaisuaika oli 15.5.2017 - 14.6.2017

Taitajat Lapista saapuivat Helsinkiin

Taitaja2017-kisan avajaisia vietettiin 15.5. Helsingin messukeskuksessa. Lapin ammattiopiston ja Lapin matkailuopiston kisajoukkue saapui loistavalla asenteella messukeskukseen ja on enemmän kuin valmiina seuraavien päivien koitoksiin!

kisajoukkue_web.jpg

Taitaja2017-kisan avajaispäivänä kisajoukkueet saivat tutustua kisa-alueisiin ja alakohtaisiin aikatauluihinsa. Illan päätteeksi vietettiin kilpailun avajaisia, joihin noin 500 kilpailijaa kokoontui valmentajineen ja huoltojoukkoineen.

 

messariin_web.jpg

 

sanni_web.jpg

Opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen julisti Taitaja2017-kisat virallisesti avatuksi. Avajaispuheessaan hän pohti ammatillisen koulutuksen reformia ja sen avulla saavutettavaa ammatillisen koulutuksen parempaa vastaavuutta työelämän tarpeisiin. Hän nosti myös esille sen, että reformin tuoma ammatillisen koulutuksen uudistus tulee todennäköisesti myös vähentämään opintojen keskeyttämistä.

 

mg_web.jpg

Suomen suosituimpiin artisteihin kuuluva räppäri Mikael Gabriel nostatti avajaistunnelman kattoon. Hän kannusti nuoria pitämään kiinni unelmistaan ja tavoittelemaan niitä.

 

habat_web.jpg

Taitajat Lapista ovat takuulla valmiita seuraavien päivien koitokseen! Torstaina selviää miten kilpailijoillemme käy.

Kirjoittanut Henna Jokinen
Julkaistu    15.5.2017

 

Takaisin tiedotearkistoon>