Lapin koulutuskeskus REDU


Tiedotearkisto: 

Julkaisuaika oli 24.5.2016 - 23.6.2016

Törkeen Hyvät Päivät terveyttä edistämässä

Terveyden edistämisen teemapäivät eli Törkeen Hyvät päivät järjestettiin 11.5.2016 Lapin ammattiopiston Jokiväylän toimipisteen liikuntasalissa. Tapahtumaan osallistuivat Jokiväylän ja Jänkätien 2.vuosikurssin opiskelijat. Päivän teemana oli syrjäytyminen ja yksinäisyys ja pisteitä oli kuusi kappaletta.

3.jpg

Toimijoina mukana olivat Arctic Circle Disc Golf, Liikenneturva, Kuraattori Satu Piittinen, Nuppi, Romppu ja Etsivä nuorisotyö sekä koulun ensiapukouluttaja.
Tapahtuman järjestivät Lapin ammattiopiston liikunnanopettaja Markus Pylväs sekä Lapin ammattikorkeakoulun liikunnanohjaajaopiskelijat Essi Tuomola, Malla Kivilompolo, Mikko Koistinen ja Mikael Smart. Tapahtuman tarkoituksena oli antaa nuorille työkaluja elämään ja uusia kokemuksia.


1.jpg

2.jpg
2.vuoden opiskelijat pelaavat pelailupisteellä minimaaleihin sählyä

3.jpg

4.jpg

5.jpg
Ensiapukouluttajan kanssa opiskelijat käyvät läpi mm. defibrillaattorin käyttöä sekä haavojen sitomista. Ensiapupisteen yhteydessä oli myös työturvallisuuspiste.

6.jpg

7.jpg
Arctic Circle Disc Golf – pisteellä nuoret saivat tutustua frisbeegolfin pariin. Seura esitteli toimintaansa ja opiskelijat saivat kokeilla mm. puttaamista

8.jpg

9.jpg
Nuppi, Romppu ja Etsivä Nuorisotyö kertoivat omalla pisteellään nuorille vinkkejä, kuinka käsitellä omia sisäisiä tunteitaan ja mistä nuoret ovat kiitollisia. Kuvassa näkyy nuorten tekemä kiitollisuuspuu.

10.jpg

11.jpg
Kuraattorin pisteellä opiskelijat tekivät erilaisia ryhmäytymistehtäviä. Tehtävät vaativat niin yhteistyötä kuin heittäytymistäkin.

12.jpg

13.jpg
Liikenneturvan pisteellä käytiin läpi onnettomuuteen johtavia tekijöitä ja kuinka ehkäistä omalla toiminnallaan onnettomuuden syntymistä.

Kirjoittanut R705L14S -opiskelijat
Julkaistu    24.5.2016

 

Takaisin tiedotearkistoon>