Lapin koulutuskeskus REDU


Tiedotearkisto: 

Julkaisuaika oli 16.5.2018 - 15.6.2018

Vakuuttavaa tekemistä Taitaja-kisoissa

Taitaja2018-kilpailun toinen kisapäivä on paketissa. REDUn kilpailijat ovat vakuuttaneet ammattitaidollaan ja varmoilla otteillaan.

Eri ammattialojen parhaimmat opiskelijat kisaavat Tampereella suomenmestaruuksista. Lapin koulutuskeskus REDUsta kilpailussa on mukana viisi opiskelijaa.

 

Logistiikan kisaajalla viileän varmat otteet

Aamulla Jami Pohjanen oli haastavan trukki- ja lastaustehtävän kimpussa. Auringon jo kuumottaessa katsojiakin ahersi Jami lähes parituntisen suorituksensa varmoin ottein loppuun saakka. Jännitystä ei ollut havaittavissa Jamin suorituksesta. Pienen huilitauon jälkeen Jamilla oli vuorossa taloudellisen ajon tehtävä.

DSC00464_web.jpg

DSC00496_web.jpg

DSC00526_web.jpg

DSC00530_web.jpg

 

Matkailulajissa kilpaillaan huumorin kautta

Matkailun lajissa toisen kisapäivän tehtävänä oli suunnitella ohjelmapalvelu media-alan opiskelijaryhmälle. REDUn kilpailijat luottivat hersyvään huumoriin ja iloiseen otteeseen. Huumoria ei kummankaan parin numerosta puuttunut.

 

DSC00582_web.jpg

DSC00590_web.jpg

Ainon ja Emilian ohjelmapalvelussa matkustettiin muun muassa Venäjälle ja Japaniin. Asiakkaat lensivät kuvitteellisella lentokoneella maanosasta toiseen ja pääsivät toinen toistaan hauskempien ohjelmanumeroiden pariin.

 

DSC00648_web.jpg

Cecilia ja Veera kuljettivat asiakasryhmää bussilla läpi Suomen. Cecilia heittäytyi humoristiseen bussikuskin rooliin ryhmän ihastellessa eri kaupunkien nähtävyyksiä.

 

DSC00711_web.jpg

Hymy ei hyytynyt matkailun kisaajilta iltapäivälläkään. Kun ohjelmanumerot oli vedetty läpi, oli tunnelma katossa.

Kirjoittanut Henna Jokinen
Julkaistu    16.5.2018

 

Takaisin tiedotearkistoon>