Lapin koulutuskeskus REDU


Tiedotearkisto: 

Julkaisuaika oli 20.9.2016 - 20.10.2016

Valmat ja Telmat vauhdissa!

VALMA- ja TELMA-ryhmät Kittilästä, Ranualta, Rovaniemen eri toimipisteistä ja Sodankylästä olivat syyskuussa vauhdissa Oukulla. Hieman erilaisen koulupäivän aikana tutustuttiin oman ryhmän kavereihin sekä toisiin ryhmiin rastitehtävien ja muun touhun parissa. Lue sodankyläläisen Telma-opiskelija Saana Ruokokosken kertomus oman ryhmänsä päivän kulusta!

www_kavynheitto.jpg

Mitä tehtiin Rovaniemellä?

Lähdettiin Rovaniemelle autolla. Meitä oli viisi henkilöä, mentiin Porokadulle. Käytiin salissa, sitten mentiin syömään. Ruuaksi oli kanakastiketta ja riisiä nami.

Sitten lähdettiin maastoon. Vähän vaikea kulkuista. Rasteja oli 6.  Ehdottomasti parasta oli makkaran paisto. Meidän aloitus rasti oli frisbiin heitto.

Toisella rastilla tehtiin taide teos nimeltään suomalainen. Sitten oli tieto visa. Kävyn heittoa oli myös. yhdellä rastilla mentiin erilaisiin järjestyksiin , esim. pituus, ikä ja hiusten värin mukaan. Maisemat olivat kauniit. Aurinko paistoi. Oli sileitä kiviä ja marjoja näkyi melko paljon. esim. puolukoita ja variksen marjoa. Paluu matkalla meillä oli evästä ja alkoi nukuttamaan. osa nukkuikin, onneksi herättiin ennen Sodankylään.

kiva reissu.

 

 

www_frisbee1.jpg

www_frisbee2.jpg

Frisbeen heittoa Ounasvaaran komeissa maisemissa.

www_laavulla.jpg

Nuotiolla paistui makkara ja maistu eväs.

www_piirtaaselkaan.jpg

www_piirtaaselkaan2.jpg

Tässä kuva siirtyy selkään piirtämällä jonon viimeiseltä ensimmäiselle. Ensimmäinen yrittää piirtää kuvan niin hyvin kuin osaa.

www_rastit.jpg

Rasteja riittää. Rastien vetäjinä olivat ensimmäisen vuosikurssin nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajat.

www_taidetta.jpg

Taidetta luonnon tarpeista.

www_tuominulle.jpg

"Tuo minulle" -tehtävä pisti porukat etsimään ja tonkimaan maata ja metsää.

Kirjoittanut Saana Ruokokoski
Julkaistu    20.9.2016

 

Takaisin tiedotearkistoon>