Lapin koulutuskeskus REDU


Tiedotearkisto: 

Julkaisuaika oli 29.5.2020 - 28.6.2020

Valmistujaispäivän tunnelmia

Tänä keväänä perinteinen valmistujaispäivä oli poikkeuksellinen. Valmistujaisjuhla pidettiin livestreamina ja todistukset jaettiin porrastetusti.

DSC06169.jpg

Vaikka tänä keväänä ei voitukaan juhlia uusia ammattilaisia satojen henkilöiden täyttämässä juhlasalissa, haluttiin päivästä tehdä kuitenkin ikimuistoinen niillä keinoin kuin se oli mahdollista. Valmistujaisjuhla toteutettiin livestreamina Mondelta, jolloin onnittelupuheet ja juhlatunnelma saatiin välitettyä valmistuvien ja heidän lähipiirinsä kuin myös REDUn henkilökunnan luokse. 

 

Todistusten jako erikoisjärjestelyin

Todistukset uusille ammattilaisille jaettiin omissa toimintayksiköissä erityisjärjestelyin. Toimialapäälliköt ja omaohjaajat olivat onnittelemassa vastavalmistuneita, jotka hakivat todistuksensa ennalta ilmoitettujen alakohtaisten aikataulujen mukaisesti.

DSC06140.jpg

DSC06148.jpg

DSC06138.jpg

DSC06144.jpg

 

Juhla striimattuna

Valmistujaisjuhla järjestettiin Monden esiintymislavalla, josta se striimattiin jokaisen uuden ammattilaisen sekä REDUn henkilökunnan katsottavaksi. Juhlassa kuultiin REDUn johtaja Saija Niemelä-Pentin puhe valmistuville sekä Rovaniemen Yrittäjät ry:n puheenjohtaja Johanna Niemelän onnittelusanat. Opiskelijan puheenvuoron piti kokiksi ja ylioppilaaksi valmistuva Ilona Vasiljeff, joka myös palkittiin Tapio Sointu Säätiön stipendillä. Musiikista vastasi Hyrski Tapio. 

DSC06193.jpg

DSC06176.jpg

DSC06189.jpg

DSC06182.jpg

 

 

Juhlatunnelmaa voi fiilistellä vielä jälkikäteen: 

Kirjoittanut Henna Jokinen
Julkaistu    29.5.2020

 

Takaisin tiedotearkistoon>