Lapin koulutuskeskus REDU


Tiedotearkisto: 

Julkaisuaika oli 21.5.2019 - 5.9.2019

Vetovoimaa työnantajamielikuvan kehittämisestä -koulutus syksyllä

Oletko varma, että löydät juuri parhaimmat työntekijät tarpeeseesi? Tiedätkö, mitä hyötyä positiivisesta työnantajamielikuvasta on yrityksellesi? REDU järjestää syksyllä valmennuksen, jossa yritykset saavat konkreettisia työkaluja työnantajamielikuvan kehittämiseen.

Kun yritys ei kiinnitä huomiota työnantajamielikuvaansa, monesti se näyttäytyy hankaluutena täyttää avoimet tehtävät. Oikeat työnhakijat eivät löydä yritystä.

Positiiviseen työnantajamielikuvaan panostamalla osaajien löytyminen helpottuu, mikä vähentää rekrytointiin käytettävää aikaa ja tuo yritykselle säästöä. REDUn järjestämässä koulutuksessa analysoidaan nykytila, luodaan oma rekrytointiviestintäsuunnitelma, ideoidaan sisältöä eri medioihin ja verkostoidutaan muiden osaajien kanssa.

Kouluttajana toimii Kati Koivunen, jolla on pitkä kokemus työnantajabrändi-valmennusten toteuttamisesta.

Katso Katin pitämä Webinaari (1h) aiheesta:


Syksyllä starttaava Työnantajamielikuvakoulutus sisältää 1 lähipäivän (joko Rovaniemi tai Levi) sekä 2 x 1,5h kestävää etäkokousta. Koulutus pidetään osittain etäkokouksena, koska se vähentää osallistujien matkustusaikaa ja on koettu tehokkaaksi menetelmäksi osallistua.

Koulutuksen ajankohta 8.8. - 5.9.2019.  Ilmoittaudu 31.7.2019 mennessä: TÄSTÄ

Koulutus on osallistujille maksuton. Valmennus on osa valtioneuvoston lisärahoitusta, jonka yhtenä tavoitteena on helpottaa yritysten osaajapulaa.


Kirjoittanut Maria Kianen
Julkaistu    21.5.2019

 

Takaisin tiedotearkistoon>